Dnevni horoskop za subotu, 4. maj

Prvi dan vikenda neka vam započne lagano, dočekajte ga na način kako zaslužujete i ako nemate potrebe da žurite nekud, dopustite sebi luksuz i leškarite u krevetu i uživajte u tišini. To vam, između ostalog, savetuju i zvezde. A, šta vas sve danas očekuje – saznajte u našem dnevnom horokopu!

pixabay.com

OVAN

Posao: Susret ili razgovor sa jednom osobom deluje vrlo poučno i zato prihvatite ideju o poslovnoj saradnji. Slobodno prihvatite izazov na osnovu ličnog iskustva i posao koji donosi korist.
Ljubav: Nema potrebe da se zbog onih malih nesporazuma suprotstavljate voljenoj osobi. Ljubavni dijalog donosi i novu radost koja će vas inspirisati.
Zdravlje: Problemi sa zglobovima.

BIK

Posao: Očekuju vas neke naporne obaveze. Okolina kao da nije od velike koristi u onome što radite. Pokušavate da ostvarite poslovni dogovor sa komplikovanom osobom.
Ljubav: Ponekad je teško napraviti dobar izbor i podvući jasnu granicu između glasa razuma i uzavrelih emocija, ali nemojte povrediti nečija osećanja.
Zdravlje: Dobro se osećate.

BLIZANCI

Posao: Imate dobar plan, ali postoje iznenadne situacije koje vas ometaju da ostvarite sve svoje poslovne namere. Ne treba da se opterećujete nečijom pričom.
Ljubav: Potrebno vam je nečije prisustvo i pažnja kako biste se ponovo sjajno osećali. Samo osoba koja vam je emotivno bliska ume da vas oraspoloži na pravi način.
Zdravlje: Problemi sa urinarnim putevima.

RAK

Posao: Podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje. Važno je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike. Zamolite nekog za određenu uslugu koja će vas poštedeti napora.
Ljubav: Nekim svojim postupcima kao da se nepotrebno udaljavate od voljene osobe. Ne treba da postavljate uslove ili neka suvišna pitanja koja obično izazivaju osećaj nelagodnost.
Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

LAV

Posao: Postoje izvesni problemi u poslovnom dijalogu. Situacija koja za vas predstavlja jednostavno rešenje nekom deluje kao komplikovana procedura. Prihvatite dobar kompromis.
Ljubav: Trenutno možda suviše očekujete od nečijih obećanja. Ponekad stvari izgledaju drugačije nego što ih neko opisuje ili pokušava da predstavi okolini.
Zdravlje: Dobro se osećate.

DEVICA

Posao: Nečija priča po vašem mišljenju deluje pomalo neubedljivo i preuveličano, tako da se više oslanjate na ličnu procenu i sposobnosti. Izbegavajte ishitrene odluke u susretu sa saradnicima.
Ljubav: Izgleda da veće značenje imaju neki detalji koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Raspoloženi ste za izlazak ili neku omiljenu zabavu.
Zdravlje: Problemi sa grlom.

VAGA

Posao: Poslovna situacija zahteva veću promišljenost. Konsultujte nečije mišljenje pre nego što donesete novu odluku. Možda vam nedostaje hrabrost.
Ljubav: Izrazi pažnje i nežnosti deluju podsticajno na voljenu osobu. Podstičite kod sebe veću maštovitost i dobre namere. Sve postaje lakše i može da se ostvari kada imate dobru volju.
Zdravlje: Korigujte ishranu.

ŠKORPIJA

Posao: Zaneti ste novim idejama o poslovnoj saradnji. Potrebno je da se pravilno organizujete i nemojte zanemariti svoje redovne obaveze koje imate.
Ljubav: Iako ste okupirani raličitim dešavanjima, odgovorite na poruku koju vam upućuje bliska osoba. Iznenadite svog partnera nekim neobičnim idejama, poklonom ili dodatnom pažnjom.
Zdravlje: Više odmarajte.

STRELAC

Posao: Obratite pažnju na različite detalje prilikim poslovnih susreta. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na određenom mestu i da povučete dobar potez.
Ljubav: Uživajte u nečijem prisustvu i u emotivnoj pažnji koju dobijate. Sačuvajte ono što imate. Ne treba da se osvrćete u pogrešnom pravcu.
Zdravlje: Dobro se osećate.

JARAC
Posao: Delujete sumnjičavo kada analizirate situaciju na poslovnom planu i ne verujete previše u nečiju priču. U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost.
Ljubav: Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, ali partner kao da nema previše razumevanja za izgovore kojima pokušavate da se opravdate.
Zdravlje: Niste u kondiciji.

VODOLIJA

Posao: Stalo vam je da završite niz korisnih poslova i posebno da opravdate nečije poverenje. Dokažite saradnicima da posedujete kvalitete i da ste vrlo ozbiljni u svojim namerama.
Ljubav: Imate utisak da možda nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja i spremni ste da promenite ono što vam se ne dopada u ljubavnom odnosu.
Zdravlje: Dobro se osećate.

RIBE

Posao: Možda neko remeti vaše planove i zato nemojte davati zvanična obećanja u društvu saradnika. Važno je da se pridržavate liste prioriteta.
Ljubav: Važno je da postavite jasniju granicu između pristojnog ponašanja i emotivnog poverenja, kako biste izbegli moguće nesporazume. Prijaće vam zabava u društvu bliskih prijatelja.
Zdravlje: Nervozni ste.