Dnevni horoskop za subotu, 7. decembar

Saznajte da li su vam danas zvezde naklonjene.

Pixabay.com

OVAN

Zaljubljujete se u osobu sa kojom ste u prijateljskim odnosima. Osećate veliku potrebu da sebi priuštite ljubavnu vezu kojom bi iskoračili iz okvira koji vas steže.

BIK

Ne znate vrednost nekih predmeta i skloni ste da ishitreno potrošite novac. Previše verujete u isplativost investicije i previđate realne troškove.

BLIZANCI

Planirate da ostvarite brzu korist. Međutim, previše ulažete, a rizik je ogroman. Nije vam svojstveno da se kockate na taj način, pa zbog toga odustanite.

RAK

Muči vas nedostatak vremena. Nemojte žuriti po svaku cenu, već se potrudite da sve aktivnosti odložite i uradite neki drugi dan.

LAV

Uverljivi ste i ako nastavite tako ubrzo ćete uvideti da sve ide baš onako kako ste želeli. Prihvatite konstruktivne predloge poslovnih saradnika.

DEVICA

Predstoji vam neprijatno iznenađenje. Ako se budete previše pravili važni, mogli biste imati komplikacije sa osobama za koje ste mislili da su na vašoj strani.

VAGA

Partneru izražavate osećajnost i toplinu. Ako ste slobodni bićete inspirisani za zavođenje. Dan je povoljan da stare namere konačno sprovedete u delo.

ŠKORPIJA

Ako ste uključeni u trgovačke poslove ili u rad putničkih agencija, ovaj dan je povoljan za vas. Nakon napornih aktivnosti priuštite sebi neku rekreaciju.

STRELAC

Pripremajte teren za sve aktivnosti i polako delujte. Nigde ne žurite, mogli biste pogrešiti i sebe dovesti u situaciju da se pravdate nadređenim licima.

JARAC

Priznajete svoje greške, ali uviđate da to nije dovoljno. Pun pogodak ćete postići ako voljenoj osobi iskreno saopštite šta mislite i obećate promenu.

VODOLIJA

Nezadovoljni ste jer ne uviđate da problem nije do okoline već do vas. Pronađite način da ispraznite tenziju, jer ćete, u suprotnom, uvrediti partnera.

RIBE

Muči vas kriza u radnoj sredini. Osmislite rešenje i odmah počnite sa realizacijom, jer će vam trebati dosta vremena da stvari postavite na poželjan nivo.