Dnevni horoskop za subotu, 8. Decembar

Horoskop
foter.com / mararie

OVAN

Karijera: Stalo Vam je da napredujete na različitim stranama, ali ponekad je to nemoguće kada se oko Vas nalaze saradnici različitih profila i ćudi. Neophodno je da primenjujete proverene obrasce uspešnog poslovanja.

Ljubav: Pre ili kasnije moraćete da položite svoje ljubavne račune, ne možete osporiti partnerovo pravo i potrebu da “kontroliše” Vaše kretanje. Nekom dugujete iskrene odgovore.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

BIK

Karijera: Samouvereno branite svoje stavove i neprekidno se suočavate sa različitim komplikacijama koje remete Vašu koncentraciju. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju.

Ljubav: Osećate emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da u potpunosti izrazite svoje namere. Partner ili osoba koja Vam se dopada, vešto »izmiče« pred Vašim pozivima.

Zdravlje: Sve se može kada se hoće, usporite svoj ubrzani ritam.

BLIZANCI

Karijera: Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Potrebno je da angažujete pouzdane saradnike kako biste ostvarili zajedničke interese.

Ljubav: Budite diskretniji u različitim susretima i dobro procenite svoje mogućnosti, pre nego što započnete neki ozbiljniji dijalog ili pokrenete ljubavnu varnicu. Oslonite se na predosećaj koji imate.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

RAK

Karijera: Vaši saradnici imaju različita gledišta i svako brani svoje poslovne interese. Ponekad je teško dokazati prave vrednosti, ali nemojte gubiti samopouzdanje. Nečije reči ili ponašanje, prihvatite kao dobar podsticaj.

Ljubav: Skloni ste čestim promenama u raspoloženju, prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. Uživajte u privilegijama koje dobijate u krugu svoje porodice.

Zdravlje: Prijaće Vam kreativan odmor i relaksacija.

LAV

Karijera: Ne dopada Vam se nečije ponašanje i povremeno gubite kontrolu nad poslovnim dogadjajima. Postoje saradnici koji iznenada remete Vaše planove. Zbog loših procena, potrebno je da napravite distancu i kraći predah.

Ljubav: Emotivne varnice ili letargiju koju osećate u odnosu sa voljenom osobom, ne treba da doživljavate kao udaljavanje ili novi ljubavni suton. Sve je moguće poboljšati.

Zdravlje: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

DEVICA

Karijera: Delujete aktivno na različitim stranama i predlažete korisne ideje, ali postoje saradnici koji nemaju dovoljno sluha za praktična rešenja. Stalo Vam je da neko nagradi Vaše intelektualne sposobnosti ili praktičnu pamet.

Ljubav: U odnosu sa partnerom uplovili ste u neke hladne vode, stoga tražite izlaz ili dobro rešenje u novom društvu. Ako sačuvate pravu meru u ponašanju ne možete pogrešiti.

Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana, konzumirajte više tečnosti.

VAGA

Karijera: Očekujete pozitivne odgovore i napredovanje u rešavanju nekih uslova koji su od zajedničkog poslovnog interesa. Tolerantno prelazite preko sitnih nepravdi koje postoje u odnosu sa saradnicima.

Ljubav: Pred bliskom osobom više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za konkretne poteze. Partner pokušava pravilno i u potpunosti da shvati Vaše namere.

Zdravlje: Nema razloga za napetost, opustite se.

ŠKORPIJA

Karijera: Stalo Vam je da ispunite svoje obaveze, ali ne možete da održite dobru koncentraciju na različitim stranama. Pogrešno procenjujete svoje mogućnosti i nečiju saradničku ulogu. Potrebno je da se bolje prilagodite na različite uslove.

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom uživajte u sreći koja Vas prati. Nema razloga da se opterećujete suvišnim nekim analizama koje ne donose definitivne odgovore.

Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili šetnja.

STRELAC

Karijera: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i sa naglašenim entuzijazmom prihvatate različite obaveze. Zahvaljujuci faktoru sreće prolazite na dobar način, čak i u situacijama kada postoji veći poslovni rizik.

Ljubav: U romantičnom raspoloženju, priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Uskladite svoje misli i osećanja.

JARAC

Karijera: Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. U susretu sa saradnicima jasno predstavljate svoje namere i ne ustručavate se da zatražite ono što Vam pripada.

Ljubav: U ljubavnom životu, nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

VODOLIJA

Karijera: Osećate umor ili nedostatak volje da objašnjavate svoje namere. Stalo Vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da Vam nedostaju osnovne informacije o novim prilikama na poslovnoj sceni.

Ljubav: Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava izmedju Vas i voljene osobe predstavlja lepši deo stvarnosti. Uživajte u lepim doživljajima i u nečijem društvu.

Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

RIBE

Karijera: Delujete atraktivno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja garanciju za poslovni uspeh. Pre ili kasnije, moraćete da ispunite nečije poslovne uslove i zahteve. Potrebno je da neko praktično podržati Vaše ideje.

Ljubav: Privlači Vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu kao da nešto od toga nedostaje. Pomalo ste neodlučni i taktizirate.

Zdravlje: Izbegavajte depresivno raspoloženje i oslonite se na svoju intuiciju.