Dnevni horoskop za subotu, 8. maj

Prvi dan vikenda je! Uživajte i nabacite osmeh na lice, a evo šta su vam zvezde "zakuvale" za danas! ;)

Pixabay.com

Ovan

POSAO

Još uvek nije vreme za neke ozbiljnije i dugoročnije poduhvate na radnom mestu. Neka se za sada time bave iskusnije kolege, a vreme će i vama doneti šansu.

LJUBAV

Primetili ste nedvosmislene signale koje vam jedna osoba šalje. Povedite više računa, i utičite na ponašanje partnera.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

Bik

POSAO

Trudite se da susrete sa kolegom koji vas nervira svojim postupcima svedete na minimum. Ako se budete upuštali u svađu i dokazivanje pravde to će se loše odraziti po vas.

LJUBAV

Odajete utisak zabrinutosti i lošeg raspoloženja. Manje teškoće i na emotivnom planu. Nedostaje vam bolja koncentracija.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Poslovni zadaci su se nagomilali i nepoverljivi ste prema kolegama. Ima šanse da postignete bolji status, ali samo ako izbegnete da suviše oštro reagujete u društvu kolega.

LJUBAV

Uznemireni ste zbog reči i postupaka osobe koju volite i plaši vas neizvesnost. Ne brinite se, biće sve kako biste vi voleli.

ZDRAVLJE

Moguća infekcija.

Rak

POSAO

Razgovor sa kolegom nije protekao onako kako ste vi priželjkivali, ali vi čuvate ”keca u rukavu”. Imate sposobnost da realizujete ono što ste zacrtali, a dogovor može zadovoljiti obe strane. Ujedno vam može biti ”odskočna daska” za buduće radne pobede.

LJUBAV

Stabilna situacija na emotivnom planu. Obradujte partnera na originalan način.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Lav

POSAO

Ne treba da budete površni i lakoverni. U ovom slučaju nečije reči ne garantuju dobar ishod poslovnog poduhvata i sasvim je moguće razočarenje.

LJUBAV

Neprihvatanje realnosti moglo bi skupo da vas košta. Pristanite na predlog osobe koju volite umesto suvišne rasprave.

ZDRAVLJE

Prijaće vam relaksacija.

Devica

POSAO

Ono što je neko od kolega rekao dodatno vas uzrujava. Ali, ne treba to da pokažete. Treba saslušati i viđenje situacije drukčije od vašeg.

LJUBAV

Čeznete za većom pažnjom, ali to ne želite da ispoljite. Međutim, takvim ponašanjem samo postajete još bezvoljniji.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Vaga

POSAO

Sumnjičavi ste prema kolegama i zahtevate još neka pojašnjenja da biste bolje sagledali situaciju i razrešili nedoumicu. Nerazumevanje bi moglo da košta samo vas, pa zato vodite računa o svojim rečima.

LJUBAV

Iskažite više saosećajnosti za nekoga ko je u nezavidnoj situaciji i ispoštujte emocije osobe koju volite. To je recept za lep dan.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Škorpija

POSAO

Razmotrite najnovije predloge, to će vam pomoći da steknete iskustvo u stvarima koje su vam do sada bile strane. Jedan dobronameran kolega želi da vam pomogne sugestijama.

LJUBAV

Primetićete nečije čežnjive poglede. Poslušajte svoje šesto čulo. Danas bi mogao da bude zanimljiv dan, obratite pažnju.

ZDRAVLJE

Odlično.

Strelac

POSAO

Na pomolu su nesporazumi na radnom mestu. Neka osoba je dobronamerna, mada ste vi sumnjičavi i nepoverljivi.

LJUBAV

Na emotivnom planu, neko se ustručava da kaže ono što misli, a vi za to nemate dovoljno razumevanja i očekujete neke odgovore suviše brzo. Budite fleksibilniji i spremniji na dogovor.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Jarac

POSAO

Vaše nezadovoljstvo zbog postupka nekog od kolege je očigledno. Vi ne želite da prihvatite da ste pogrešili. Dogovor je rešenje i samo tako se može krenuti u pravcu prevazilaženja problema.

LJUBAV

Suvišno je da se svađate sa osobom koju volite, trenutna mimoilaženja u stavovima će se rešiti vremenom ako pokažete dovoljno razumevanja.

ZDRAVLJE

Neraspoloženje.

Vodolija

POSAO

Previše ste radoznali i imate suviše jaku potrebu da saznate šta neko od kolega namerava – morali biste da savldate svoju ljubopitljivost. Moguće su i zlurade opaske nekih kolega, ali bi bilo najbolje da to ignorišete.

LJUBAV

Razmotrite mogućnost da jednoj osobi iz svoje ljubavne prošlosti oprostite grešku.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Ribe

POSAO

Da biste stekli poverenje kolega postupite po sugestiji nekog od starijih kolega. Napredak je moguć, ali uz veliko zalaganje i usvajanje novih pravila.

LJUBAV

Na emotivnom planu očigledna je Vaša ushićenost.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.