Dnevni horoskop za utorak, 11. decembar

Proverite šta vas danas čeka!

Horoskop
Pixabay.com

OVAN

Karijera: Malo slabiji imunitet je doveo do toga da neke poslove odložite ili da prepustite nekom drugom. To Vas pomalo nervira jer ste planirali drugačije.

Ljubav: Želite malo više od partnera ali ne znate kako to da kažete. Pokušavate na neki indirektan način da skrenete pažnju na stvari koje su Vam važne.

Zdravlje: Dobro ste raspoloženi

BIK

Karijera: U cilju da se dokažete, možete previše obaveza da preuzmete na sebe i preopteretiti se. Vodite računa o tome da sve završite na vreme. Tako dobijate pozitivne bodove kod nadređenih.

Ljubav:  Niste za neko vezivanje danas, najviše bi Vam odgovaralo kada biste večeras mogli da imate avanturu. Prija Vam kada osetite slobodu.

Zdravlje: Dobro zdravlje

BLIZANCI

Karijera: Nemojte unapred da razmišljate i planirate jer se mogu pojaviti neke okolnosti koje mogu da Vam malo poremete planove. Možete lako da očekujete proširenje posla.

Ljubav:  Opušteni ste sa partnerom i ne opterećujete se jer znate da partner ima ista gledišta koa i Vi. Prija vam kada možete da imate lepe momente, oazu u kojoj možete da se odmorite na kraju dana.

Zdravlje:  Bolovi u kičmi.

RAK

Karijera: Dan je loš za nova ulaganja, pazite kako raspoređujete novac. Strpite se malo jer će tek doći vreme kada možete da sprovedete neke ideje, ali sada možete da imate samo početne ideje u skicama. Inspiracija dolazi i prija Vam što imate odrešene ruke.

Ljubav: Imate harmoničan odnos i lepo komunicirate. Planirate zajednilčke akcije i možete da odete na kraće putovanje.

Zdravlje: Melanholija

LAV

Karijera: Trudite se da pozavršavate neke stvari do kraja dana. Prilično ste opterećeni poslom i imate dosta obaveza, ali ćete dosta postići danas i malo će pritisak da splasne. Osetićete olakšanje.

Ljubav: Optimizam kod partnera Vam prija i to pomaže da prebrodite tekuće probleme. Pored partnera uspevate da se opustite.

Zdravlje: Malo nervoze.

DEVICA

Karijera:  Dobijate poslovnu ponudu koju ne možete da odbijete. Privlače vas izazovi i mogućnost da sebe vidite u drugom svetlu. Uspeh je ono što kod Vas ne izostaje kada ste maksimalno skoncentrisani na zadatke koje obavljate. Ovo je vezano za inostranstvo.

Ljubav: Neko pokušava da vam preotme voljenu osobu, niste ni znali da možete da budete toliko ljubomorni. Pokušajte da kontrolišete reakcije jer previše otvorenosti škodi.

Zdravlje: Uzimajte vitamine

VAGA

Karijera: Vaš perfekcionizam danas dolazi do izražaja. Malo žurite da pozavršavate neke poslove jer imate na čekanju u najavi dosta novih poslova.

Ljubav: Nemojte imati preterane zahteve prema partneru. Vidi se da očekujete previše, i lako možete da dosadite partneru, pa vaša veza već prelazi u monotonu. Pokušajte da napravite malo kompromisa, niste jedini kome nešto smeta.

Zdravlje: Loše varenje

ŠKORPIJA

Karijera:  Očekujete da Vam u popodnevnim satima dođu neke informacije o tome šta ste do sada ispravno uradili. Možete da budete iznenađeni pozitivnim ishodom.

Ljubav: Partner planira kraći put sa Vama danas. Ako prihvatite izazov, možete veoma lepo da se provedete.

Zdravlje: Ne preterujte u jelu i piću.

STRELAC

Karijera: Žurite da završite neke važne dogovore i poslove do podneva jer posle toga imate planirano putovanje ili neki sastanak van firme. Očekuje Vas veoma dinamičan dan.

Ljubav:  Emotivni ste i to pokazujete partneru kojii nema dovoljno razumevanja danas za Vas. Imate različite potrebe danas.

Zdravlje: Bolovi u stomaku

JARAC

Karijera: Imate dosta promena na poslovnom planu. Menjate način na koji ste do sada radili i vidite da su te promene ono pravo. Laganiji pristup nekim poslovima će ubrzati neke procese i bićete veoma zadovoljni.

Ljubav: Novo poznanstvo preko prijatelja može da bude veoma interesantno. Iznenada ulazite u vezu koja može da Vam bude veoma inspirativna.

Zdravlje: Energični ste, veoma ste ubrzani danas.

VODOLIJA

Karijera: Dobro ste raspoloženi i sve Vam ide od ruke. Imate dobru taktiku na poslu i tek sada vidite da neke dosadašnje odluke nisu bile kako treba. Ove promene prihvatate sa radošću, sve Vam lakše ide posle toga.

Ljubav: Želite promene na skoro svim poljima a polako se opuštate i vidite da je i partner to jedva dočekao. Očekuju Vas jako lepi trenutci.

Zdravlje: Nemate problema.

RIBE

Karijera: Žurite da pozavrršavate neke obaveze jer imate u najavi neke nove poslove ali se i rokovi bliže. Niste u panici već možete baš da ubrzate tempo i da sve postignete.

Ljubav: Iz jedne malo negativne faze ulazite u jedan period u kome ćete imati malo više optimizma kada je u pitanju odnos sa partnerom. Polako se vraća razumevanje.

Zdravlje: Fizički morate da budete aktivniji