Dnevni horoskop za utorak, 12. april

Saznajte šta su vam zvezde za danas pripremile.

Horoskop
Sxc.hu/zager

OVAN 

Karijera: Duboko i ispravno razmišljate i reagujete u kritičnim situacijama, što će po vas biti povoljno. Nudi vam se šansa da napredujete i steknete novo iskustvo. Iskoristite je.

Ljubav: Bićete u prilici da negde otputujete, što ćete oberučke prihvatati. Pošto volite putovanja, to će biti spajanje lepog sa lepim.

Zdravlje: Savetuje se umerenost u porocima.

BIK 

Karijera: Niste ni svesni podrške osobe iz okoline. Ona na nevidljiv način povlači konce, pomaže da ostvarite poslovne zamisli i da nekuda otputujete.

Ljubav: Lepa reč godi svakome, pa i vama. Niste ni vi bez sujete.

Zdravlje: Budući da ste osetljive građe, možete postati žrtva virusa.

BLIZANCI 

Karijera: Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme.

Ljubav: Imate velika očekivanja, medjutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nesto činite u ime zajedničke radosti i sreće.

Zdravlje: San je idealno rešenje.

RAK 

Karijera: Iznenadna napetost, na svu sreću, brzo nestaje, a problem u vezi s njom biće uspešno rešen. Očekuje vas uspešna transakcija, finansijka dobit.

Ljubav: Očekuje vas i emotivno zadovoljstvo. Sreća obično ide u kompletu, čime se može objasniti današnje stanje.

Zdravlje: Morate biti obazrivi i činiti sve da ojačate otpornost organizma.

LAV 

Karijera: Situaciju shvatate ispravno, reagujete na najbolji mogući način. Pošto je snaga pojačana, srazmerno njoj – veća su i ostvarenja.

Ljubav: Izbegavajte brzoplete odluke i davanje nepromišljenih izjava.

Zdravlje: Sa povredama ćete imati sreće.

DEVICA 

Karijera: Ukoliko se u nečemu usavršavate, pravi je trenutak da pokažete koliko ste uspešni. Nesigurnost je trenutno u drugom planu. Trema nestaje, tako da su šanse da postignete cilj više nego moguće. Samouverenost je pola uspeha.

Ljubav: Emotivne aktivnosti su pojačane, pa treba igrati na tu kartu.

Zdravlje: Dan je kao stvoren za uživanje. Možda ste zaboravili kako to izgleda, trebalo bi da se podsetite.

VAGA

Karijera: Prijatan i uzbudljiv dan. Bićete u situaciji da nekoga upoznate i da se ludo provedete. Pošto je stvaralačka snaga izražena u enormnim količinama, iskoristite je. Imaćete uspeha u svim poslovima kojih se latite, posebno u umetnosti.

Ljubav: Od ljubavi ne odustajte – ona je samo na trenutak zatajila.

Zdravlje: Pokušajte da upravo danas akumulirate što je moguće više pozitivnih vibracija, jer će vam uskoro biti neophodne.

ŠKORPIJA 

Karijera: Iako nije sjajno, situacija govori da će biti bolje. Ne date se lako izbaciti iz ravnoteže, već pokušavate da prevaziđete problem. Želja za znanjem je izražena. U tom kontekstu ćete nastojati da vas vreme ne pregazi. Informisani ste na najbolji mogući način.

Ljubav: Nije vreme da preduzimate bilo šta vezano za voljenu osobu.

Zdravlje: Odmarajte se što više.

STRELAC 

Karijera: Osećate potrebu da se dokažete. Pošto se dobro osećate, misleći da sve možete, to praktično i pokazujete.

Ljubav: Iznenada se prilagođavate novim životnim prilikama koji rešavate na specifičan način.

Zdravlje: Budite umereniji u hrani i piću.

JARAC 

Karijera: Nedostaju vam odlučnost i čvrstina da istrajete do kraja, pa ste, doduše bez razloga, nezadovoljni, što se odražava i na okolinu. Šanse da postignete željeno više su nego moguće; normalno, pod uslovom da znate šta hoćete.

Ljubav: Sa partnerom postupajte nežnije. Manje pričajte i ne svaljujte krivicu na njega.

Zdravlje: Mogući su stomačni problemi na koje ranije niste obraćali pažnju.

VODOLIJA

Karijera: Pošto je dan odličan za poslovnu komunikaciju, fokusirajte se na nju. Sve ostalo je u drugom planu, bez vidljivog uspeha, ali i neuspeha.

Ljubav: Pošto ste savladali opaku zamku, možete da odahnete.

Zdravlje: Pošto vam prija samoća, to je bar jednostavno – budite sami.

RIBE 

Karijera: Ono što ste želeli – to ste i dobili. Izvesna situacija vas je ponela, a mašta doprinela da se još bolje osećate. Pošto ste previše idealizovali situaciju, neka vas ne začudi razočaranje.

Ljubav: Osećate da vas partner ne ceni dovoljno. Zanemarite tuđe mišljenje ili učinite nešto da okolinu fascinirate.

Zdravlje: Evidentna je sklonost ka prehladama, ali nema razloga za brigu. Dovoljno će biti da malo ojačate imunitet unošenjem svežeg voća i povrća.