Dnevni horoskop za utorak, 15. septembar

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan.

Horoskop
Pixabay.com

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovno-finansijski gubitak, već kao dobar podsticaj za neke buduće planove. Budite umereniji u svojim izjavama pred saradnicima.

Ljubav: U ljubavnom životu za razliku od svog partnera, Vi imate drugačija merila vrednosti i jasnije ciljeve. Stoga, povremeno delujete strogo i ne dozvoljavate nikakvo odstupanje od zajedničkih planova.

Zdravlje: Unosite više vitamina.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na Vama je da kontrolišete svoja osećanja. Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti, ponekad treba stvarati u kreativnoj tišini i mimo radoznalih pogleda. Pažljivije birajte saradnike i društvo za intimno poveravanje.

Ljubav: Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša Vaše primedbe. Na sreću, očekujete brz ili lak rasplet dogadjaja.

Zdravlje: Zdravlje osetljivo.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa Vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte na bolje uslove. Susret sa jednom osobom je neizbežan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom.

Ljubav: Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo Vašeg znanja ili da partner koristi lažne izgovore, pažljivije analizirajte nečiju priču i ono sto se krije izmedju redova.
Zdravlje: Ojačate imunitet unošenjem svežeg voća i povrća.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Imate dobre ideje, ali neko ograničava Vaš poslovni uticaj. Zbog nečije preterane samovolje osećate latentno nezadovoljstvo i nesigurnost, nalazite se u nazahvalnoj poziciji da biste prećutali ono što mislite.

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne želite da menjate svoje kriterijume, ali novo ubedjivanje Vas dovodi do granice strpljenja. Dobra volja i kompromis mora da postoji sa obe strane.

Zdravlje: San je idealno rešenje.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspeh i veliki utisak koji želite da ostavite na svoju okolinu. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše Vaš uticaj. Ipak, nemojte zaboraviti na osnovna pravila o profesionalnom ponašanju.

Ljubav: Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji Vaše emotivne potrebe, prepustite se nekom od onih lepih trenutka inspiracije i radosti.

Zdravlje: Zdravlje stabilno.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Neko Vas kritikuje ili pokušava da predstavi Vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima, ali Vaši poslovni ciljevi se bitno razlikuju u odnosu na mišljenje većine.

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate previše tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje.

Zdravlje: Više šetajte.

VAGA (23.09.-22.10.)

Susret sa jednom osobom potvrdjuje Vaše prognoze. Novi poslovno-finansijski uspeh deluje kao veliki podsticaj i na Vašu okolinu. Ne želite da Vas neko usporava u poslu i da Vas zamara opširnom pričom.

Ljubav: Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i ono dragoceno »zrno razuma« koje imate.
Zdravlje: Više vremena provodite u prirodi.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja, kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i odredjenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere.

Ljubav: Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu Vaše ličnosti.

Zdravlje: Vodite računa da u tome ne preterate, jer su moguće povrede zbog premora i smanjene koncentracije.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Iritiraju Vas različiti nesporazumi i nečije izjave. Problemi u komunikaciji sa saradnicima se svode na pitanje prioriteta. Svako od Vas priželjkuje bolju poziciju, koja garantuje veću slobodu izražavanja ili prestiž na poslovnoj sceni.

Ljubav: Preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Neko uporno ignoriše Vaše primedbe ili poruke koje upućujete.
Zdravlje: Budite umereniji u hrani i piću.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Neko Vas nagovara da promenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo Vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentišete u nekom nepoznatom pravcu. U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se graniče sa Vašim uverenjem.

Ljubav: Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim »čudnim« oduševljenjem. Kao da se ne razumete dovoljno.

Zdravlje: Niste u formi.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada Vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.

Ljubav: U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da Vas zavara, neko ne ispunjava Vaše osnovne kriterijume kao što Vam se to čini.

Zdravlje: Možda je to stanje razlog za nesanicu i opšti pad imuniteta.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Neko odbija da sasluša ili prihvati Vaše poslovne ideje. Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji Vas vezuju za odredjene saradnike.

Ljubav: Priželjkujete zanimljivije dogadjaje u svom ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da ulepša Vaše raspoloženje, proverite.

Zdravlje: Vreme je varljivo, čuvajte se prehlada.