Dnevni horoskop za utorak, 18. novembar

Zvezde otkrivaju kakav dan je pred vama!

OVAN (21.03.-20.04.)

Posao: Neke iznenadne promene u poslovanju više raduju vas nego vašu okolinu. Budući da se nalazite u centru važnih događaja, upotrebite svoje skrivene adute u odnosu na poslovne konkurente.
Ljubav: Partner često kritikuje vaše ponašanje i smatra da nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja za neka jednostavna pitanja.
Zdravlje: Niste u kondiciji.

BIK (21.04.-20.05.

Posao: Pokušavate da zasenite svoju okolinu i u ambicioznom stilu prihvatate različite obaveze. Ipak, poslovni događaji ne idu u željenom smeru.
Ljubav: Iritira vas partnerovo ponašanje ili odluke. Kontrolišite svoje impulse pre nego što nesmotreno ili bez namere povredite nečija osećanja.
Zdravlje: Odlično.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Posao: Delujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu.
Ljubav: U ljubavnom životu postoje neka drugačija pravila ili merila vrednosti. Fascinirajte svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

RAK (21.06.-20.07.)

Posao: Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji. Oni koji znaju da odaberu pravu temu automatski dobijaju i najbolje rezultate.
Ljubav: Veći izliv nežnosti pred voljenom osobom deluje podsticajno na zajednički odnos. Neko u vama pobuđuje osećaj sigurnosti koji vam nedostaje.
Zdravlje: Dobro.

LAV (21.07.-21.08.)

Posao: Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu vašeg uspeha predstavlja dobro osmišljena kombinacija.
Ljubav: Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću i priuštite sebi neku uzbudljivu zabavu u dvoje.
Zdravlje: Dobro.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Posao: Postoji osoba koja vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rešavati mimo nekog ustaljenog protokola.
Ljubav: Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primećuje vaše latentno nezadovoljstvo i uznemirenost.
Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

VAGA (23.09.-22.10.)

Posao: Osvojili ste nečiju naklonost i simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh.
Ljubav: Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite više svojoj porodici, i njima i vama će prijati.
Zdravlje: Problemi sa mišićima.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Posao: Vaše ideje ne znače mnogo ukoliko se i vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje.
Ljubav: Pokušavate da delujete pribrano, ali opterećuju vas nove ljubavne dileme i loš predosećaj koji imate u vezi sa jednom bliskom osobom.
Zdravlje: Dobro.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Posao: Ukoliko vam je stalo da ostvarite svoje poslovno-finansijske interese, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere.
Ljubav: Nema potrebe da smišljate različite izgovore pred voljenom osobom. Pre ili kasnije, istina će neminovno isplivati na površinu.
Zdravlje: Više se odmarajte.

JARAC (22.12.-20.01.)

Posao: Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume u poslovno-finansijskoj saradnji, dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu.
Ljubav: Suviše burno reagujete na sitnice, dok partner na vama sprovodi različite testove izdržljivosti. Kontrolišite svoje impulse.
Zdravlje: Napetost.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Posao: Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno moralne hrabrosti da prihvatite odgovornost za ono sto ste učinili.
Ljubav: U emotivnom smislu, delujete ranjivo i tražite neko mirnije utočište. Potrebna vam je nečija iskrena podrška i razumevanje.
Zdravlje: Pad imuniteta.

RIBE (20.02.-20.03.)

Posao: Strogo procenjujete nečije postupke i uporno pokušavate da nametnete nova pravila ponašanja u poslovnoj saradnji. Nema potrebe da previše pričate o svojim poslovnim planovima već povucite konkretan potez.
Ljubav: Zamerate voljenoj osobi da naivno veruje u stvari koje ne mogu lako da se ostvare. Nikako da se usaglasite oko nekih zajedničkih tema.
Zdravlje: Korigujte ishranu.