Dnevni horoskop za utorak, 22. avgust

priroda
pixabay.com

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan!

 

OVAN

Posao: Suviše ishitreno donosite procenu o novoj situaciji na poslovnoj sceni, ali na sreću dobijate podršku okoline. Prepustite bliskim saradnicima da obave teži deo posla ili da zaštite zajedničke interese.

Ljubav: Delujete raspoloženo za neku lagodniju zabavu. Partner spremno odgovara na vaš poziv i iskreno želi da vam ugodi.

Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK

 

Posao: Svesni ste svojih uticaja ili mogućnosti, kao i ograničenja koja pred vas postavljaju određeni saradnici. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namere, važno je da razmišljate selektivno i da napravite listu prioriteta.

Ljubav: Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni pred svojim partnerom.

Zdravlje: Prolazna nervoza.

 

BLIZANCI

Posao: Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, morate da prihvatite različite reakcije i komentare.

Ljubav: Važno je da učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom.

Zdravlje: Problemi sa zglobovima.

RAK

 

Posao: Neko vam daje do znanja da promenite svoje ponašanje ili da prihvatite nova pravila u poslovnoj saradnji. Učinite poslovni ustupak i nemojte dozvoliti da vas neko kažnjava zbog različitih propusta.

Ljubav: Partneru nedostaje samopouzdanje, a vama dobra volja. Ne želite da se upuštate u novu raspravu i da ponavljate poznatu priču.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

PRINCEZA, KRALJICA I CARICA: Žene rođene u ova tri horoskopska znaka su NAJBOLJE SUPRUGE

 

 

LAV

Posao: Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje ponašanje ili poslovne zahteve, prihvatite određeni kompromis. Izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja i preteranu razmetljivost pred saradnicima.

Ljubav: Preosetljivo reagujete na razne sitnice. Postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Različito vidite svet oko sebe.

Zdravlje: Dobro se osećate.

DEVICA

 

Posao: Delujete duhovito i šarmantno. U prepoznatljivom maniru osvajate simpatije na različitim stranama ili u susretu sa poslovnim partnerima. Ipak danas se odmorite, nije dan za posao već za odmor!

Ljubav: Planirajte neka nova dešavanja koja mogu da zadovolje partnerova interesovanja. Provedite dan sa bliskim osobama.

Zdravlje: Odlično.

 

VAGA

Posao: Neko ima pozitivan uticaj na vaše stvaralačko raspoloženje i aktivnost. Postoji osoba koja vas podstiče na kreativne promene u izražavanju. Nema potrebe da oklevate pred novom prilikom.

Ljubav: Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da uveličate svoje emotivno zadovoljstvo u odabranom društvu.

Zdravlje: Stomačne tegobe.

HOROSKOP I FILMOVI: Otkrijte ko voli “LJUBAVNE LIMUNADE”, a ko AKCIJU, NAUČNU FANTASTIKU…

 

ŠKORPIJA

 

Posao: Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje određenu uslugu. Nema potrebe da u vama prevladaju negativne emocije, ali nemojte ni podcenjivati nečije intelektualne sposobnosti.

Ljubav: Važno je da sačuvate zajedničko poverenje i naklonost u susretu sa voljenom osobom. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.

Zdravlje: Moguća prehlada.

 

STRELAC

Posao: Imate ubedljivu priču, ali nekome nije stalo da istina koju vi zastupate ispliva na videlo. Nema razloga da očekujete značajnu podršku u svojoj okolini. Eventualni sukob sa jednom osobom može da preraste u pomalo neprijatnu situaciju.

Ljubav: Budite dovoljno promišljeni u svojim izjavama i uzdržite se od poziranja ili teatralnog ponašanja pred voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro se osećate.

JARAC

 

Posao: Uvek postoji neki zaobilazan način ili dobra mogućnost da vešto i efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere.

Ljubav: Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja.

Zdravlje: Dobro se osećate.

NAJVERNIJI ZNAK HOROSKOPA: Oni vole za ceo život i do daske, BLAGO VAMA ako ih imate uz sebe

 

 

VODOLIJA

Posao: Neko pokušava da vas navede na svoje poslovne interese, ali vi ste dovoljno mudri i vešto izbegavate različite uticaje ili nametanje tuđe volje. Na kraju pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh.

Ljubav: Ponovo prećutkujete važne detalje o nekim događajima pred svojim partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što vam pripada.

Zdravlje: Problemi sa grlom.

RIBE

 

Posao: Pogađa vas nečija nepravda ili koristoljublje u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat.

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum. Postoji osoba koja vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osećanja i emotivne želje.

Zdravlje: Glavobolja.

IZNAD NAS SIJA PUN MESEC: Proverite šta to znači za vaš HOROSKOPSKI ZNAK! Neke čekaju divni dani, a neke TURBULENCIJE!