Dnevni horoskop za utorak, 22. mart

Horoskop
Pixabay.com

Pročitajte savete našeg astrologa.

 

 
OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Prija vam samoća i rad u izolaciji. Okrenite se hobiju i onom od čega imate direktne koristi, ali i druženju sa prijateljima. Biće prilike za napredovanje.

Ljubav: Emocije potiskujete, a od prolaznih problema sa partnerom bez razloga pravite dramu. Nije sve tako crno, prestanite da paničite. Trenutno niste u stanju da o događajima trezveno razmišljate, pa ih ostavite za drugo vreme.

Zdravlje: Dosta vremena provodite van kuće, tako da ste se uželeli domaćeg ambijenta i toplih papuča. Izbegavajte stresne situacije, provedite veče uz TV.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Poslovi vas lako mogu odvući na put, a putovanja prosto obožavate. Iako ne izgledate kao neko ko se da lako prevariti, možete postati nečija žrtva.

Ljubav: Pošto je pojačana sklonost ka popularnosti, ljubavi i umetnosti – bacite im se u susret. Rezultati će biti zapanjujući. Neki pripadnici znaka iznenada će osetiti snažnu seksualnu potrebu. Ukoliko je ne zadovolje, biće svašta.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Uspeh je tu, samo treba biti strpljiv i sačekati. Vi ćete sa lakoćom, tek kad se smirite, odraditi sve poslove, pa čak i dobiti novac. Rizik će se isplatiti.

Ljubav: Postupite u skladu sa lepim vaspitanjem. Nema razloga da se suviše ističete u nečijem društvu. Voljena osoba ne želi da joj namećete svoja pravila ili stavove.

Zdravlje: Pošto imate običaj da se preterano iscrpljujete, nervno i energetski, možete imati problema.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Period je povoljan za pisce, vizionare, ali ne i za špekulante. Na vama je da odaberete put.

Ljubav: Neplanirani događaji na planu ljubavi i seksa. Normalno, pozitivni.

Zdravlje: Savetuje se oprez u saobraćaju, ali i mogućim prevarama sa strane.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Niste ni svesni koliko ste srećni, ali morate raditi na nekim osobinama koje se tiču strpljivosti, pa ćete uspeti. I sami znate da do sredine aprila neke stvari neće ići željenim tempom. Važno je da sve funkcioniše.

Ljubav: Ne prenagljujte sa izlivima nežnosti ili besa. Izbegavajte sukobe sa partnerom, jer ćete iz njih izaći kao poražena strana.

Zdravlje: Prijao bi vam i dobar noćni provod.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Pred vama je izuzetno kreativan i uspešan dan u svakom pogledu. Posebno će vas obradovati materijalni dobitak, koji ste dugo očekivali.

Ljubav: Pošto preterujete sa poslom i u njega ulažete puno snage, krajem dana je moguća napetost. Rešićete je se ukoliko se setite voljenog bića i prijatelja. Kad je posao u pitanju, uvek ste u pravu. U ljubavi – retko. Morate to imati stalno u vidu, jer ćete uspeti samo ako uvidite svoju grešku.

Zdravlje: Potrudite se da akomulirate pozitivnu energiju.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje, a zajednički dogovor predstavlja dobar predznak u poslovno-finansijskoj saradnji. Potrebno je da sprovedete odlučnu akciju.

Ljubav: Danas previše razmišljate o ljubavi, možda više nego što imate osnova za to. Želje su jedno, a mogućnosti drugo.

Zdravlje: Ukoliko precenite vlastite mogućnosti i radite više nego što možete da izdržite, moguća je nervoza, napetost i razdražljivost.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Ušli ste u fazu prosperiteta isključivo zahvaljujući sopstvenim zalaganjima. Ništa vam nije palo s neba. Iako se može dogoditi da neki poslovi kasne, ne očajavajte. Sve se odvija po unapred zacrtanom redosledu.

Ljubav: Emocije prikrivate, što može dovesti do problema u vezi. Uzalud pokušavate da vladate voljenom osobom, jer je već zauzela čvrste pozicije, pa se morate sa tom činjenicom suočiti.

Zdravlje:. Prijaće Vam relaksacija.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Prija vam timski rad. Uspešan poslovni period se nastavlja.

Ljubav: Pošto ste po prirodi sumnjičavi, krijete ljubomoru i pravite ispade. Od partnera očekujete vernost. Ništa novo.

Zdravlje: Opasnost od povreda, posebno u saobraćaju, trenutno je pojačana, tako da se savetuje oprez.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Narednih dana možete se nadati napretku.

Ljubav: Skloni ste optimizmu, puni ste elana, dobrog zdravlja i ljubavi kojom vas obasipaju članovi porodice. Ukoliko se to ne dešava, sami ste krivi. Razmislite gde grešite. Ne treba da gubite vreme na sporedne stvari.

Zdravlje: Treba da se čuvate svake vrste preterivanja, posebno u hrani i piću. Uživajte!

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Neko pokušava da Vam nametne stroga poslovna pravila, ali Vi imate različite zamerke. Ne dopada Vam se ni zapovednički ton na koji Vam se obraća jedna starija osoba. Ne budite brzopleti, već sačekajte da istina izadje na videlo.

Ljubav: Neplanirani događaji na planu ljubavi i seksa. Normalno, pozitivni. Problem može da nastupi jedino u slučaju da partner počne da pravi planove na duge staze i da u njih ubacuje vas.

Zdravlje: Prijaće Vam opuštenija atmosfera i neki vid neformalne zabave u bliskom društvu.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Bićete u situaciji da pomažete drugima, rečima ili delom. Pošto imate potrebu za nezavisnošću, smetaće vam osobe koje se petljaju ne samo u vaše poslove već i u vašu privatnost. Obilje ideja koristite na adekvatan način. Od nečega s pravom puno očekujete.

Ljubav: Zaslužujete bolji ljubavni tretman, nego što neko pokušava da Vam nametne.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.