Dnevni horoskop za utorak, 9. avgust

horoskop
pixabay.com

Osvanuo je još jedan lep dan. Naoružajte se osmehom i proverite šta su vam zvezde predodredile za danas!

 

OVAN

Karijera: Ne volite da vam neko postavlja različite ulove i da utiče na vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. 

Ljubav: Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov

Zdravlje: Loša cirkulacija.

BIK

Karijera: Pokušavate da usmerite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se nađete u pravom trenutku na praavom mestu. 

Ljubav: Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma ponekad donose novi problem.

Zdravlje: Problemi sa sinusima.

BLIZANCI

Karijera: Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju jer svaki podsticaj u vama pokreće kreativnu energiju.

Ljubav: Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru nego da pretpostavljate moguće odgovore.

Zdravlje: Dobor se osećate.

RAK

Karijera: Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili najbolje rezultate.

Ljubav: Ne želite da vas neko sputava u izražavanju osećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom.

Zdravlje: Nervozni ste i umorni.

LAV

Karijera: Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa. 

Ljubav: Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.

Zdravlje: Čuvajte se pada imuniteta.

DEVICA

Karijera: Delujete samouvereno i donosite blic procenu. Na sreću, mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja. 

Ljubav: Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost.

Zdravlje: Problemi sa grlom.

VAGA

Karijera: Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Učinite sve što je potrebno da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo.

Ljubav: Partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Ponekad je dovoljno da se sporazumevate pogledima i toplim osmehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja.

Zdravlje: Korigujte ishranu.

ŠKORPIJA

Karijera: Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo.

Ljubav: Određene okolnosti nateraće vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.

Zdravlje: Osećate se dobro.

STRELAC

Karijera: Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju.

Ljubav: Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite.

Zdravlje: Niste u kondiciji.

JARAC

Karijera: Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese prihvatite nečiju asistenciju. 

Ljubav: Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora

Zdravlje: Moguća prehlada.

VODOLIJA

Karijera: Primećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja.

Ljubav: Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

RIBE

Karijera: Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini. Bolje je da sa reči pređete na dela. Prokažite na ličnom primeru šta sve očekujete od svojih saradnika.

Ljubav: Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju. Osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo.

Zdravlje: Izbegvatjte tešku hranu i unosite više tečnosti.loading...