Dnevni horoskop za utorak, 9. februar

horoskop
sxc.hu/citizenit

Lavove čeka pravi emotivni uzlet, vage su zagonetne i sklone flertu a jarčevi su najsigurniji sa voljenima. Šta Vama kažu zvezde?

 

OVAN
Karijera: Optimizam u razmišljanju deluje podsticajno i na Vašu okolinu, važno je da potencirate poslovni stil koji donosi dobar imidž. Pravilna raspodela interesa predstavlja suštinsko pitanje.

Ljubav: U ljubavnom odnosu umete da zadovoljite očekivanja i potrebe.

Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate energiju.

BIK
Karijera: Ništa nije toliko komplikovano, da ne može da se poboljša ili unapredi. Važno je da sačuvate pozitivan stav i da prihvatite timski rad. Obratite pažnju na pravilan izbor saradnika.

Ljubav: Prolazite kroz neku osetljiviju fazu emotivnog preispitivanja. Da bi nešto zaista zaživelo u stvarnosti na dobar način, morate imati dovoljno vere i samopouzdanja.

Zdravlje: Potrudite se da uskladite svoje misli i osećanja.

BLIZANCI
Karijera: Potvrđuje se zlatno pravilo da je važnije znati i umeti, nego imati. Pravilan način razmišljanja i sposobnost dobrog snalaženja u različitim situacijama donose rezultate.

Ljubav: Osećanja i raspoloženje se menjaju u zavisnosti od društva u kome se nalazite. Potrebno Vam je više pažnje.

Zdravlje: Više spavajte.

RAK
Karijera: Ponekad logične pretpostavke nisu dovoljne da biste ostvarili sve poslovne vizije. Faktor sreće ima presudno značenje na konačne rezultate, oslonite se na svoju sposobnost inuitivnog opažanja.

Ljubav: Nečije prisustvo i određeni događaji daju novi emotivni smisao. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška, zatražite je od prave osobe.

Zdravlje: Usmerite svoju pažnju prema vedrim sadržajima i oraspoložite se.

LAV
Karijera: Energičnost i visoki stepen samopouzdanja predstavljaju Vaš zaštitini znak. Da biste ostvarili svoje namere potrebno je da podstičete poslovne kontakte u različitim pravcima.

Ljubav: Raduju Vas neki novi susreti, posebno kada se nalazite u dobroj prilici da demonstrirate svoj šarm ili zavodničke sposobnosti. Osećate emotivni uzlet.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

DEVICA
Karijera: Teorijske postavke ne moraju uvek da se poklapaju sa praktičnim rezultatima. Situaciju na poslovnoj sceni treba posmatrati iz različitih uglova kako biste zaštitili svoju poziciju i interese. Oslonite se na iskustvo.

Ljubav: Osećate potrebu da Vas neko emotivno podrži i da se zatim povučete i svoj svet intime. Prijaće Vam emotivni kontakt ili bliskost.

Zdravlje: Važno je da obnovite i akumulirate pozitivnu energiju.

VAGA
Karijera: Rasplinuli ste se u različitim pravcima i očekujete promene u poslovnom okruženju. Potrebno je da se stvore bolji uslovi kako biste delovali u skladu sa planovima. Budite strpljivi.

Ljubav: Privlače Vas novi emotivni kontakti i mogućnost da ostvarite neko zanimljivo iskustvo.

Zdravlje: Relaksirajte se i idite u prirodu.

ŠKORPIJA
Karijera: Menjajte se, prijaće Vam. Profesionalni standardi se pomeraju, a na Vama je da utvrdite redosled poteza.

Ljubav: Imate velika očekivanja, ali ne zavisi sve od Vaše volje. Nemojte odustajati.

Zdravlje: Poradite na koncentraciji i održavajte dobru formu.

STRELAC
Karijera: Novi poslovni izazovi deluju kao dobar podsticaj, ali sve ima svoju granicu. Sklonost ka preterivanju može da Vas udalji od nekih interesa. Važno je da imate neku alternativu ili rešenje.

Ljubav: Osećat unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog impulsa.

Zdravlje: Potrebna Vam je umerenost u razmišljanju i ponašanju.

JARAC
Karijera: Računate na varijantu, da sve što uložite na poslovnom polju treba da Vam se vrati uvećano. Svesni ste svojih kvaliteta i želite da udovostručite rezultate na različitim nivoima. Imate veliki uticaj na svoju okolinu, što predstavlja dodatnu olakšicu u svakom pogledu.

Ljubav: Emotivni sklad u odnosu sa voljenom osobom podstiče u Vama novu energiju, sve je lepše kada razmenjujete svoje misli i osećanja.

Zdravlje: Opustite se na način koji će Vas zadovoljiti.

VODOLIJA
Karijera: Imate dovoljno energije i zagovarate ubrzani tempo poslovanja. Potrebno je da odredite svoje mesto među saradnicima, kako biste uspešno funkcionisali na više strana istovremeno.

Ljubav: Zadovoljstvo koje osećate najavljuje nove događaje. Čeka Vas zanimljiv susret.

Zdravlje: Hranite se zdravo i pijte što više tečnosti.

RIBE
Karijera: Potrebno je da korigujete svoje zahteve u skladu sa zakonitostima ili promenama.

Ljubav: Partneruje potrebno razumevanje i podrška. Nađite mu se.

Zdravlje: Neopterećujte se nevažnim stvarima.