DNEVNO.RS Masimo: Dolazim da podelim emociju sa srpskom publikom

Uvek ga dočekaju ovacijama, a za njegove nastupe se traži karta više. U susret maloj, prolećnoj turneji, pevač otkriva šta sprema domaćoj publici.

Poznati pevač Masimo Savić na samom početku proleća održaće srpsku mini turneju koja će obuhvatiti koncerte 20. marta u kragujevačkoj Plazi, 21. marta u Gradskom kulturnom centru Užice i 23. u Domu vojske u Nišu.

Masimo namerava publici u Kragujevcu, Užicu i Nišu da priredi muzičko putovanje kroz njegovu tri decenije dugu uspešnu karijeru, uz mnoštvo hitova – od novijih „Suze nam stale na put”, „Iz jednog pogleda”, „Zar više nema nas” i „Tišina”, do kultnih starih pesama kao što je „Sjaj u tami”.

– Biće to izvrsna prilika da ponovo podelim iskrenu emociju sa mojom publikom u Kragujevcu, Užicu i Nišu. Ljudi tamo sigurno već dobro znaju da moji nastupi nisu odrađivanje posla. Ja proživljavam muziku. Ne znam što znači ‘pevaj tako da se štediš’ – kaže Masimo.

Prošla godina ja za ovog pevača bila najuspešnija u karijeri jer je zaokružio tridesetu godišnjicu rada, uz odlične reakcije publike, fantastičnim koncertom u pulskoj Areni. U želji da napravi još jedan korak dalje tradicionalni koncert za Dan zaljubljenih je nedavno u Zagrebu preseljen iz manje Tvornice kulture u veći Dom Sportova, a u Splitu je nastupio u najvećem prostoru do sada u tom gradu, u rasprodatoj maloj dvorani KK Split.

Ulaznice za Masimove koncerte u Kragujevcu, Užicu i Nišu prodaju se preko mreže Eventim i Ticketline.

U Kragujevcu je 1.000 dinara, a na dan koncerta 1.200 dinara. Mogu se kupiti u Domu omladine Kragujevca i u Arena Fun Factory-u.

Karta je za koncert u Užicu u pretprodaji 800 dinara, a na dan koncerta 1.000 dinara.

Za koncert u Nišu ulaznica za parter košta 1.000 dinara, a za balkon 900 dinara, a prodaja ide i na blagajni Doma vojske, u Vintage šopu, Music House-u i Energy music šopu.loading...