DNEVNO.RS Prvi april u znaku komedije: Svetski dan šale

Organizacija Standup.rs organizuje 1. aprila, na Svetski dan šale, pravo festivalsko veče u Domu sindikata, na kome će učestvovati čak devet komičara iz Srbije i regiona.

Publiku će zabavljati provereni komičari iz celog regiona:

Srđan Dinčić (Standup.rs) je duhovit i zahtevan. Zahteva od sebe da uvek bude još duhovitiji, pa publika to oduševljeno prihvata.
Nenad Danilović aka Nesha Bridges (Standup.rs) važi za čoveka sa hiljadu glasova (u glavi) a jedan je od najboljih imitatora na našim prostorima. Nastupa već više od tri godine, a poznat je po imitacijama životnih situacija i ljudi koje srećemo svakodnevno.
Jelena Radanović (Standup.rs) je jedina stand up komičarka organizacije Standup.rs, sociolog po struci, stand up komičarka po uverenjima a radio voditelj svakog četvrtka na Radiju Beograd 1.


Aleksandar Perišić (Standup.rs) je čovek koji se nikada nigde nije uklopio – osim u stand up komediji. Ko je gledao njegove nastupe zna i zašto. Vešto barata sa crnim humorom, i reakcija publike je uvek ista – zapamte ga.
Nikola Silić (Standup.rs) ne ustaje od kompjutera a mi smo mu za to zahvalni jer svoj humor zasniva na poznavanju interneta, televizije i kinematografije. Pokušao je da bude alkoholičar, ali mu nije uspelo.
Marina Orsag (HR) je prva hrvatska stand up komičarka, a za nju svakako važi izreka “otrov se drži u malim bočicama”. Bez dlake na jeziku.
Domagoj Pintarić (HR) vas uvek zasmejava zato što ga sve “živcira”. Od svega toga što je “živciralo” Domagoja Pintarića, nastao je jedan od najboljih stand up nastupa u regionu.
Saško Kocev (MK) dolazi iz Makedonije gde se najviše bavi glumom i u tome je veoma uspešan. Mi ovde volimo da ga vidimo za mikrofonom, kao stand up komičara, jer je to izvođač koji ne mora ništa da kaže, a da ima fenomenalan nastup.
Tin Vodopivec (SLO) stiže iz Slovenije i bavi se stand up komedijom više od osam godina. Kao iskusan komičar, imao je najviše nastupa od svih u regionu, a na ovoj večeri će vam se predstaviti kao voditelj programa.

Program počinje u 20 časova, a cene ulaznica su 500, 600 i 800 dinara.