DO GOLE KOŽE: Najpoznatija “plus sajz” manekenka GOLIŠAVIM FOTKAMA zapalila internet! (FOTO 18+)

Ešli Grejem
instagram.com/theashleygraham

Najpoznatija "plus sajz" manekenka na svetu, Ešli Grejem, skinula se za najnovije izdanje V Magazina. Prelepa manekenka, muškarcima je posebno maštu zagolicala u prozirnom topiću.

 

U intervjuu za spomenuti magazin Ešli (29) je pričala o celulitu i tako otkrila da joj je majka pomogla da prihvati sebe onakvom kakva je danas.

Sećam se prvih znakova celulita, u srednjoj školi. Žalila sam se mami da je ružno i odvratno na šta je ona kinula je pantalone i rekla: “Pogledaj, imam ga i ja”. Do današnjeg dana njeni su savjeti ostali sa mnom. Osećam da je u redu imati celulit – objašnjava manekenka.

 

Danas, Ešli sa ponosom promoviše sve “mane” prirodnog izgleda. Ona je prelepa, buckasta manekenka, koja devojke uči da je najvažnije da prihvatimo svoje telo onakvo kako zaista jeste. U vremenu, kada svi teže ka savršenom izgledu, Ešli se trudi da ono što joj je majka podarila neguje i nemenja. I zaista, ona uživa u svom telu.

Da je prepuna samopouzdanja svedoče i njenje “golišave slike” koje možete pogledati KLIKOM OVDE. Fotografije potpisuje Mario Sorrenti, a objavljene su u najnovijem izdanju V Magazina za koji je Ešli Grajam dala intervjuu.loading...