DO GUŠE U KREDITIMA: Žive kao lordovi, a ove estradne zvezde zapravo GRCAJU u dugovima

Prošlo je vreme zabrane nastupanja usled koronavirusa, vreme moratorijuma takođe, a javne ličnosti koje su korisnici kredita, nastavile su lakše da otplaćuju dugove.

Printscreen

Ipak, iako imaju mnogo više posla nego prošle godine, zajam od banke i dalje im je opterećenje – i u tome se javne ličnosti nimalo ne razlikuju od običnih građana koji često kažu “jedva krpimo kraj s krajem”.

Pevačica Goca Tržan podigla je pre mnogo godina kredit za stan, a za „24sedam“ je rekla da život sa tom obavezom nije lak, iako sada ima tezge.

„Nije počelo ne znam koliko da se radi, nije to taj intenzitet od ranije. Međutim, ja kredit svakako otplaćujem na vreme, tako sam vaspitana – da prvo platim državi ono što treba. Nije da mi kredit nije omča oko vrata, divim se ljudima koji ga stalno uzimaju. Ali, ceo svet živi uz pomoć zajma i svima je teško kad nekome duguju. Ja svoj kredit jedva čekam da otplatim“, rekla je Goca za oomenuti medij, a ranije je otkrila da plaća ratu 330 evra.

Milica Pavlović je svojevremeno podigla kredit kako bi objavila album “Zauvek”.

“Ja sam za svoj treći studijski album podigla kredit. To je bio trenutak kada ja zarađujem lep novac od koga živim, ali tada shvatam da spotovi moraju biti na višem nivou od prethodnog albuma i da ja u tom trenutku nemam dovoljno novca za to. Okej, banka, dobar dan, podižem kredit“, rekla je ona u emisiji “Zvezde Granda Specijal”.

Milica Todorović u najgore vreme koronavirusa osim kredita, plaća je i svoje muzičare s kojima sarađuje. Ipak, ona je istakla da je kredit za stan morala da uzme, jer “ne barata dobro s novcem”, ali da ga redovno otplaćuje.

Ana Bekuta je, takođe, prošle godine istakla da ima kredit, Stefan Živojinović je želeo da se osamostali pa je isto pozajmio novac od banke, dok je Toni Cetinski  čak podigao kredit ove godine kako bi imao sve uslove da održi nastup.