DO TANJEG STRUKA OČAS POSLA: Skinite TRI kilograma za SEDAM dana uz ovih PET pravila!

Sreća
Pixabay.com

Praktikujte barem tri od ovih pet navika i za nedelju dana primetićete kako se kilogrami tope.

 

Da biste se oslobodili nekoliko suvišnih kilograma, nije obavezno držati rigorozne dijete i raditi iscrpljujuće vežbe. Prateći ovih pet jednostavnih pravila, možete oslabiti do tri kilograma samo za jednu sedmicu, ne radeći gotovo ništa. Sve što je genijalno, zapravo je prilično jednostavno.

Pre svakog obroka popijte 2 čaše vode. Takva količina tečnosti petnaestak minuta pre jela ubrzaće vaš metabolizam, hrana će se variti pravilno, ne pretvarajući se u masne naslage. Pokušajte da uvrstite i toplu vodu sa limunom i medom, kao prvu stvar koju ćete popiti ujutro, kao najbolji svakodnevni detoks koji možete podariti svom organizmu.

Za doručak konzumirajte kefir sa lanenim semenom, koji je u stanju da potpuno očisti creva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crevne mikroflore. Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorevanje masnih naslaga. Ima pozitivni uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma.

Još jedno odlično sredstvo za ubrzanje metabolizma je grejpfrut. Pojedite pola ploda pre glavnog obroka za efikasno spaljivanje masnoće.

Ni za koga nije tajna da hranu treba dobro sažvakati. Da se hrana ne odlaže u vidu masnih naslaga, svaki komad treba sažvakati najmanje 30 puta.

Za efikasno eliminisanje masnih naslaga i ubrzanje metabolizma, napravite napitak sa cimetom i medom. Prokuvajte 200 mililitara vode. U šolju stavite 1/2 kašičice cimeta u prahu i zalijte prokuhanom vodom, poklopite na pola sata. Kada se voda sa cimetom malo prohladi, dodajte 1 kašičicu meda. Popijte pola šolje pred spavanje, drugu polovinu poklopiti tacnicom i ostaviti u frižider. Ujutro, na prazan stomak, popiti drugu polovinu hladnog napitka.

Ne morate odjednom početi da se pridržavate ovih pravila. Za početak je dovoljno uzeti jedno-dva od njih za naviku i primenjivati ih svakodnevno.

Najbolje je ne zaustavljati se posle samo jedne sedmice, već nastavite sa odabranim načinom ishrane i kilogrami će se topiti bez štete po vaše zdravlje, a izgledaćete svežije, vitkije i mlađe.