DOBITNI TANDEM RADI FILM O SLAVNOM PEVAČU: Bjela i Joksimović predstaviće nam život TOME ZDRAVKOVIĆA!

Toma Zdravkovic
Wikipedia/Museum of Aleksinac

Snimanje filma o legendarnom Tomi Zdravkoviću bi trebalo da počne u 2018. godini, a saznaćete mnoge bitne detalje o ovom pevaču.

 

Odmah nakon dolaska u Leskovac, Željko Joksimović je kod svojih domaćina odmah izrazio želju da obiđe spomenik legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću koji već pola decenije ukrašava trg na glavnom leskovačkom Bulevaru oslobođenja.

Joksimović je, kako je izjavio novinarima, svoje koncerte u Beogradu i Leskovcu imenovao naslovom pesme Tome Zdravkovića “Dva smo sveta” iz poštovanja prema još jednom leskovačkom pevaču, Ljubiši Stojanoviću Luisu.

Željko sa zadovoljstvo očekuje početak snimanja filma o Tomi.

Najverovatnije ću učestvovati i u snimanju filma posvećenom pevaču Tomi Zdravkoviću, koji će verovatno snimati Dragan Bjelogrlić sa svojom ekipom. Biće mi zadovoljstvo da se uključim u taj projekat, jer Toma Zdravković to zaslužuje – istakao je Joksimović u Leskovcu.

Pevač je izjavio da će učestvovati i u pravljenju muzike za film “Slavujevo doba” koje će se po scenariju Zvonimira Šimuneca snimati najverovatnije sredinom nastupajuće 2018. godine, a koji će dočarati „zlatno doba Leskovca“, period između dva svetska rata kada je Leskovac bio drugi grad po razvoju i veličini, odmah iza Beograda, i tada zbog velikog broja tekstilnih firmi nazvan “Srpski Mančester”.