DOBRE STVARI SE NE MENJAJU: Pet modnih trendova za 2022. GODINU – APSOLUTNI HIT I DALJE

Poslednjih godina modni trendovi se vrlo brzo menjaju, a samim tim i naša garderoba.

pixabay.com

Ali, sada su čak i same modne kuće shvatile da je jedini način da zaštitimo životnu sredinu smanjiti prekomernu potrošnju i okrenuti se vanvremenskim komadima koji će ostati u našoj garderobi i imaćemo priliku da ih nosimo na različite načine nekoliko sezona.
Prevelika košulja
Košulja je uvek klasik garderobe, ne samo u beloj već i u bilo kojoj boji. Za uvek moderan rezultat odaberite preveliku, a ne usku košulju. Predimenzionirani modeli su uspeli da vladaju poslednjih godina i vrlo su klasični, za razliku od uzanih košulja jakih ramena koje su ostale u centru pažnje samo godinu dana i nestale sa modnih radara.

Heklana odeća

Retro stilovi su uspeli da zavladaju u poslednjim sezonama, a jedan od njih je i heklana odeća. Kuća Etro predlaže heklane komade u svojoj Resort kolekciji 2022. godine, pa već znamo da će to biti trend.

Zelena boja

Bottega zelena, kako je zovu, jer je nalazimo na najpopularnijim torbama Bottega Venete, dovoljno je svetla i intenzivna nijansa da upada u oči. I dalje će biti trend u odeći i dodacima, zajedno sa ružičastom.

Prozirne haljine

Prozirne haljine koje diskretno otkrivaju siluetu sada su toliko klasične da ih vidimo svake godine u kolekcijama dizajnera, a najnovije predloge smo videli u kolekciji Dior Cruise 2022 koja je predstavljena u Atini.

View this post on Instagram

A post shared by Max (@iltritone)

Mini suknje

Mini suknje videli smo u kolekcijama mnogih kuća i videćemo ih i sledeće godine, što dokazuju Resort kolekcije 2022. Nećemo nositi teniske suknje koje smo videli ove godine, već sa visokim strukom i ravnog kroja kao 70-ih.