Da li se otvarate lako drugima ili ste hladni pred neznancima? Da li volite da spašavate svet ili ste više fokusirani na postizanje sopstvenih ciljeva? Pogledajte u svoje prste i saznaćete odgovore na ova pitanja!

 

Kako izgledaju vaši prsti? Jesu li ravni, malo zakrivljeni ili valoviti? Verovatno nikada niste razmišljali da i takva karakteristika može nešto da znači. Međutim, sudeći prema čitačima ljudskog tela, različiti oblici prstiju mogu štošta otkriti i zato – DOBRO pogledajte vaše prste!

 

Tip A: Vi niste otvorena knjiga i ne delite olako svoja osećanja sa drugima. Skloni ste melankoličnim ispadima i volite da se predstavljate kao snažna i nezavisna osoba, ali to zapravo i nije baš kao što izgleda. Zbog toga se drugima možete učiniti kao da arogantna ili ekscentrična ličnost. Sa nepoznatim ljudima ste veoma hladni, dok sa prijateljima i porodicom možete biti i preterano emotivni. Inače ste vrlo osećajni, a jednom kad se povežete sa nekim – daćete sve od sebe da taj odnos uspe! Najviše vam smetaju laži, cinizam i nepoštenje, upravo zato što ste vi veoma iskreni.

Imate veliko srce i volite da pomažete drugima. Završićete svaki zadatak koji stave ispred vas, čak i ako vam se ne sviđa. Uživate u dobrom humoru, a kad vas uhvati “žuta minuta” možete da se smejete svemu i svačemu sve dok je vama zabavno!

 

Tip B: Ne volite da prvi prilazite ljudima. Vrlo ste predani i odani svojim najbližima. Kad se zaljubite dajete celog sebe u taj odnos. Duboko u duši ste vrlo senzitivni iako na prvi pogled ne delujete tako. Ljudi vas često procene pogrešno, jer se pretvarate da znate manje kako biste zaštitili druge.

Vrlo ste posvećeni svojim ciljevima i dajete sve od sebe da ih ispunite. Bojite se da će vas neko povrediti. Ponašate se kao da ste dobro i sami, ali zapravo to nije tako. Ostaćete smireni čak i u situacijama u kojima vam je ekstremno neugodno.

 

Tip C: Vi ste anđeli čuvari ovog sveta! Pogađaju vas tuđe nevolje više nego druge i rado ćete pomoći kad god možete. Sve što vas ljuti eliminisaćete iz svog života. Ne podnosite nepravdu i zbog toga znate vrlo ekspresivno da reagujete. Vi ste dobra dušica koja želi da spasi svet!loading...