DOČEKAJTE LETO SA STILOM: Zodijak otkriva kakav KUPAĆI kostim najbolje pristaje vašem znaku

Zvezde imaju odgovor na sve!

Pixabay.com

Ovan
Ovan je ljubitelj takmičenja pa radije oblači sportski stil nego bilo šta drugo. Jednodelni ili dvodelni sportski kupaći koji pružaju osećaj slobode u kretanju i tokom plivanja.  Jake boje su obavezne, crveni, jarko narandžasti, neon takođe.

Bik
Pri odabiru bilo kojeg komada odeće Bik insistira prvenstveno na udobnosti, a potom i na stilu. Sve mora da bude uklopljeno sa ostatkom opreme za plažu i da zadovoljava Bikovu potrebu za kvalitetom. Cvetni printovi, nežne roze nijasne, bele podloge sa nežnim aplikajama dolaze u obzir.

Blizanac
Odabir jednog Blizanca se svodi na savršeno uklopljena dva dela kupaćeg koji zadovoljavaju želju za mladalačkim izgledom i zabavom. Lagane note, tufnice, možda neke duhovite aplikacije i natpisi su sjajno rešenje za ovu decu u duši.

Rak
Retro je drugo ime za Raka, pa ne bi čudilo da iskopa neki kupaći svoje bake iz pedesetih i obuče ga ponosno na plažu baš ove godine.  Duboki donji deo kupaćeg i izražen dekolte na bilo koji način će biti prvi izbor ovog znaka. Siva, bleda, boja slonove kosti kao i pruge su preporučljivi za ovaj znak.

Lav
Kupaći koji na sebi ima pozlaćene lančiće ili priveske, ogrlica uz kupaći, zlatne karike,animal print,  sve to ide uz Lava. Izražavanje luksuza je prisutno na svaki način te ne čudi uklapanje nakita tokom boravka na pesku. Bronzana i zlatna dominiraju, dok kupaću mogu biti jednodelni ili dvodelni.

Devica
Možete biti sigurni da će Devica da kupi kvalitetno, jednostavno i bez puno mana. Udobrnost je kao i svakom zemljanom znaku na prvom mestu. Dizajajn je praktičan ali vrlo stilski prilagođen. Dominira paisley dizajn uz tonove zemlje, terakote, neke nijanse tamno bež, ljubičasto sive itd.

Vaga
Iako su znak velike neodlučnosti umeju da izaberu baš savršenu kombinaciju za plažu. Jasne linije, simetričnost i jednostavnost koja ipak ostavlja utisak. Boje su pastelne uz naglašenu kraljevsko plavu dok ih lako možemo videti i u crno –beloj kombinaciji.

Škorpija
Ova dama će sve uraditi da se sačuva od očiju javnosti na plaži, te će kupaći biti upravo izabran prema ovom kriterijumu. Crna, tamno ljubičasta, zmijski animal print, sve što može da je pretvori u nevidljivu i neupadljivu. Najjednostavniji krojevi u bilo kojoj varijanti će odgovarati ovom znaku uz obavezne velike naočare za sunce.

Strelac
Jednodelni svetlucavi šareni kupaći kostim oslikava pravi karakter jednog Strelca. Kroj je jednostavan dok su u dizajnu dozvoljene sve varijante. Najbitnije je da kupaći daje osećaj komocije i slobode jer znamo da je Strelcu potrebno da se kreće i menja mesto non stop.

Jarac
Autentičnost je drugo ime za Jarca. Kupaći kostim je jednostavan, ostavlja  utisak visokog stila, isključivo crne boje uz mogućnost dodatka neke čipke ili sličnog materijala. Dodaci uz kupaći će biti u vidu skupe obuće opet jednostavnog izgleda kao i torba.

Vodolija
Boho stil je najbolji za Vodoliju, oni su Hipici u srcu. Pozajemljenje naočare, raspareni delovi kupaćeg u svim mogućim bojama i neka velika lagana marama prebačena preko ramena I ona je spremna za plažu.

Ribe
Ukoliko postoji mogućnost da se ide na nudističku plažu onda joj neće biti potreban kupaći kostim. Ali ako je baš potreban onda će izgledati kao prava morska sirena ili kao da je tek ustala i obukla jedan deo pidžame na sebe. Svetlucavo, u tonovima mora i peska i bez preteranih ograničenje.