DOČEKAJTE LETO U NOVOM IZDANJU: Ovo su najpopularnije BOJE KOSE za ovu godinu

kosa
pixabay.com

Do sada se već pojavila gomila modnih trendova koji su nas oduševili, a koje ćemo ove godine nositi na proleće i tokom leta.

 

Ovih šest trendova boja za kosu koje će ove godine biti posebno popularne možete uzeti u obzir ako uskoro planirate odlazak kod frizera. Ima i onih nešto tamnijih nijansi, ali i onih nešto odvažnijih i šarenijih, a onda je tu i nešto za obožavateljke platinastih plavih nijansi.

Luminozna lila boja

Ova boja licu daje sjaj i svetlucavi odraz baš zbog svojih specifičnih plavkastih podtonova, a iako ovo nije boja koju baš svaki dan viđate po ulici, modne piste su je proglasile hitom 2018. godine.

Ombre u boji meda

Naglasak će ove godine biti na vrhovima u plavkastim nijansama boje meda. I ovo je boja koju ipak viđamo mnogo češće od lila boje, doslovno svuda, a tako će i ostati još neko vreme.

Tamno crvena boja

Ove godine će naglasak biti na tamnijim i zagasitijim crvenim tonovima. Istinski crvena boja u svom punom sjaju.

Crna kosa

I’m just over it today

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана

Ako ste se kao mlađe volele najviše tamne, zagasite, crne nijanse boja za kosu, čini se kako nam se vreme mladosti ponovno vraća, jer ove godine one istinski crne i tamne nijanse su ponovno u modi.

Pepeljasta smeđa boja sa sivkastim odsjajem

Ako ne volite crne boje za kosu, onda bi vas ova sivkasto-smeđa kombinacija mogla zanimati. 

Ledena platinasta nijansa

Ova ledena platinasta idealna je za sve vas koje obožavate plavu kosu bez prevelikih izleta u pramenove ili ombre stilove.loading...