“DOGOVORILI SE ZA DESET MINUTA”: Advokat otkrio visinu ALIMENTACIJE koju će plaćati popularni reper!

Rasta i Ana Nikolić
Instagram.com/ananikolicofficial

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić sporazumno su raskinuli brak, a dogovoreni su i detalji u vezi sa starateljstvom nad ćerkicom i visinom alimentacije.

 

Novosti pišu da je na predlog popularnog muzičara, mesečna alimentacija iznositi 2000 evra iako je njegova bivša supruga tražila 500 evra.

Muzičar će moći da viđa dete svakog dana po sat vremena, ili ceo dan ako se tako prethodno dogovore. Advokat Borivoje Borović, koji je zastupao Nikolićevu, ističe da u bogatoj praksi nije imao slučaj tako civilizovanog razvoda.

– To je bio najbolji i najkulturniji razvod s kojim sam se susreo u karijeri – kaže, za “Novosti”. Razgovor je trajao desetak minuta u mojoj kancelariji, a posle dva dana oboje su došli da potpišu sporazumni razvod. Ana je rekla Rasti da upiše iznos alimentacije koji želi, a on je napisao 2.000 evra, mada smo pre toga u formularu naveli 500 evra, što je praksa. Rukovali su se i rastali prijateljski. Mnogi mogu da uče na njihovom primeru – rekao je Borović za Novosti.

Bivši supružnici nisu podelili imovinu, a kuća koju su zajedno počeli da grade u Velikom Mokrom Lugu nije bila predmet razvoda, jer će jednoga dana pripasti njihovoj ćerki Tari.