Dok drugi odmaraju, zgodni Peđa Božić radi punom parom: Novi modni angažman (FOTO)

Pedja Bozic
Privatna arhiva

Posle prolećne pauze, kada je uglavnom boravio u Beogradu, zbog velikog broja matura i venčanja, kada je brinuo o frizurama svojih brojnih mušterija, zgodni frizer Predrag Peđa Božić ovo leto će provesti radno, ali kao maneken.

 

– Nekoliko meseci nisam imao vremena za modne angažmane jer sam morao da spremim svoje verne mušterije za venčanja i mature, ali kako je to prošlo, odgovorio sam svojoj modnoj agenciji iz Turske da je vreme da nastavimo saradnju – kaže Peđa za Dnevno.rs

Frizer u telu manekena dodaje kako u Istanbul odlazi već početkom jula, gde će raditi kao zaštitno lice jednog poznatog brenda kupaćih kostima za muškarce.

– Imaću dosta posla, pa ću veći deo leta biti u Turskoj. Povremeno ću se vraćati u Beograd, a vremena za odmor teško da će biti – ističe Božić.

 

Njemu je, kako kaže, posao modela kao hobi, tako da će odmarati na obalama Bosfora, a ako nađe vremena, otići će na nekoliko dana u Crnu Goru, kako bi napunio baterije i pronašao inspiraciju za svoju novu, tradicionalnu reviju frizura koja će se održati i ove jeseni.