Time je Đoković, u ime svoje Fondacije, još jednom pokazao da nikada ne zaboravlja one kojima je pomoć najpotrebnija na ovim prostorima.

Za nepunih nedelju dana kampanje prikupljeno je ukupno 4.988.010 dinara, dok se akciji pridružilo blizu 200 ljudi, mahom ljubitelja tenisa i Novakovih pratilaca.

Sva sredstva prikupljena do 8. januara biće uložena uizgradnju i adaptaciju predškolskih ustanova, kao i u edukativne projekte za vaspitače i roditelje, u organizaciji Fondacije Novak Đoković.

– Prema trenutnom stanju u Srbiji svako drugo dete nema mogućnost pohađanja predškolskog programa. Mi odrasli smo ti koji menjaju živote mališana i imamo moć da im obezbedimo i pružimo bolje sutra i bolje uslove za budućnost – rekao je Novak Đoković u pozivu svima koji su u mogućnosti da se pridruže dobrotvornoj kampanji.

Posebno je u sezoni praznika i proslava koja je pred nama važno da se setimo onih kojima je potrebna podrška i baš zato želimo da napravimo promenu, da im omogućimo da sanjaju velike stvari, menjaju svet oko sebe i postanu šampioni života.

– Hvala svima koji su se priključili i donirali novac za programe ranog razvoja koje sprovodimo u Srbiji. Podrška je ono što je na ovom putu svima nama najvažnija i što nas je više, to ćemo lakše da pomognemo našoj deci da imaju bolje uslove za razvoj i ostvarenje svojih potencijala i talenata – dodao je.

Za više informacija o donacijama, posetite sajt Fondacije Novak Đoković.loading...