Lepotica sa TV ekrana možda će uskoro zabavljati italijansku publiku. Naime, njoj je stigla primamljiva ponuda od jednog biznismena iz te zemlje.

Reč je o lepoj Sanji Radinović, voditeljki autorske emisije „Skaj za vas” koja se emituje na kanalu Skaj plus.

– Sanju je zgodni Italijan primetio u jednom beogradskom klubu i prišao joj da se upoznaju. Iako ga je u početku privukla njena atraktivna pojava, tokom razgovora je uvideo koliko je prijatna, pa se još više oduševio i pozvao je na ručak. Osim što joj je iskazao simpatije i ličnu naklonost, rekao joj je da bi mogao da joj pomogne da se zaposli na televiziji RAI Uno – otkriva izvor blizak voditeljki.

Radinovićeva ipak ne želi da donosi nikakve nagle odluke s obzirom na to da je tek upoznala ovog mladog gospodina iz Italije.
– Tačno je da sam dobila ponudu, ali ne bih ništa više komentarisala – kratko je potvrdila Sanja kad smo je pozvali.

U svakom slučaju, najbolje bi joj bilo da što pre upiše kurs italijanskog jezika! Bar je tako savetuju najbliži prijatelji, jer se dotični mladić njima baš dopao. On se po svemu razlikuju od momaka koji su se Sanji do sada udvarali i sa kojima je ona bila u vezi. S toga joj daju podršku da se s njim zbliži, a onda i ostvari inostranu karijeru. Njoj je veoma teško da donese odluku s obzirom na to da je njena emisija na TV Skaj plus uspešno startovala.