DONOSI SREĆU I BOGATSTVO: Saznajte gde treba da čuvate FENG ŠUI ŽABU za privlačenje novca

zlatna zaba
wikipedia.org

Veruje se da kuća u kojoj se čuva srećna žaba privlači novac i obilje! Evo kako treba da čuvate, a gde nikako ne smete da držite feng šui žabu...

 

Prema feng šui tradiciji veruje se da figura žabe, poznata kao kineska žaba novca ili žaba sudbine, privlači napredak, obilje i novac u dom.

U Kini ova žaba naziva se još “Chan Chu” i veruje se da u noći punog Meseca možete očekivati dobre vesti po pitanju materijalnog stanja ako energija žabe novca vlada u vašem domu.

Postoji više vrsta ove srećne figure, ali feng šui pravila ističu da je najdelotvornija žaba sa tri stopala koja drži novčić u svojim ustima, jer po legendi ova žaba skače po domu i ostavlja energiju novca u svakom kutku vaše kuće. Ipak, ove žabe se ne drže samo u kući, već je mnogi čuvaju i na radnom mestu kako bi privukli bogatvo i napredak na poslu.

Međutim, nije dovoljno samo da imate žebu novca, već i da je stavite na određeno mesto, savetuju feng šui stručnjaci. Ukoliko žabu postavite na mesto suprotno feng šui pravilima možete privući negativnu energiju i svakodnevno odbijati obilje od sebe.

Mesta na koja treba da postavite žabu novca po feng šui pravilima:

1. Postavite žabu u blizini ulaznih vrata.

2. Glava treba da joj bude okrenuta ka unutra.

3. Najbolju energiju privlači ako je čuvate u dnevnoj sobi, posebno ako imate privatan biznis.

4. Za napredak u karijeri postavite je u severnom delu dnevne sobe.

5. Stavite je na sto, na primer na stočić za kafu.

6. Ako radite u kancelariji čuvajte je na vidljivom mestu na stolu.