Dosadila joj estrada: Naša slavna voditeljka postaje političarka (FOTO)

'Ušla sam u politiku zbog babe Mađarice!'

Suzana Mančić, pevačica, voditeljka i nekadašnja Loto devojka, rešila je da se oproba i u politici. Naime, Suzi je početkom aprila zakucala na vrata beogradskog odbora Saveza vojvođenskih Mađara sa željom da postane njihov član, pišu „Naše novine”.

– Suzana je jedan dan banula i prostorije stranke i rekla da želi da postane član. Nije tražila nikakve specijalne uslove ni stranačke funkcije, ali je govorila o svojoj baki Mađarici i raspitivala se o mogućnosti dobojanja mašarskog pasoša – rekao je izvor blizak pevačici.

– Istina je da sam postala član SVM i jedini i pravi razlog zbog čega sam to učinila je taj što sam mađarskog porekla jer je moja baka Mađarica. Ne razmišljam o aktivnoj političkoj karijeri jer sam prezauzeta drugim stvarima, a ako se nekada budem odlučila da zatražim pasoš Mađarske biće to samo zbog budućnosti mojih ćerki – rekla je Suzana.

– Suzana je član naše stranke i našem odboru se pridružila pre nekoliko meseci. U prostorije na Vračaru je došla sa prijateljicom koja je takođe naš član i bez ikakvih uslova potpisala je pristupnicu. Drago mi je što je poznata ličnost pristupila našoj opciji, a moja želja je da se ona malo više aktivira – rekao je predsednik beogradskog odbora mađara Nebojša Marjanović.