Dostava hrane sve popularnija u Srbiji

Već odavno mnogi život dele na onaj pre pandemije i onaj posle. Nesumnjivo je da je širenje virusa uticalo na naše navike i način života uopšte.

Pixabay.com

Mnogi su posao iz kancelarije preneli u radne sobe svojih stanova, a ručak sa kolegama u restoranu zamenili poručivanjem hrane na kućnu adresu. Doduše, neki su otkrili da poseduju kulinarske veštine, pa im je rad od kuće dao prostora da se u tome usavršavaju. Za sve one koji žele da dan duže traje i nemaju vremena za kuvanje, dostava hrane je najbolja opcija.

I posao i hrana

Činjenica je da od prevelikog broja obaveza mnogi ne stižu da spremaju hranu. To naročito važi za one koji rade prekovremeno. Iako je uvreženo mišljenje da su milenijalci ti koji obožavaju da im se dostavlja hrana, situacija se u poslednje dve godine drastično promenila-hranu poručuju svi. I to najčešće preko mobilnih aplikacija. Oni koji su manje vešti jednostavno to čine pozivom.

No, istina je da mlađi bolje baratuju savremenim tehnologijama i da žive u skladu sa njima. U to ime govori i istraživanje sporovedeno u Sjedninjenim Američkim Državama koje kaže da su milenijalci ti koji najviše novca troše na naručivanje hrane i da čak tri od njih pet svakodnevno na kućni prag dobija hranu. Za stolom kojim rade, imaju i obroke. Ako se ovakav trend nastavi, a  sva je prilika da hoće, dostava hrane biće sve popularnija.

Dostava hrane Voždovac

Iako smo napisali dostava hrane Voždovac, mogli smo da uzmemo bilo koji drugi deo grada, čisto da pokažemo koje su prednosti dostave hrane na kućnu adresu. Ako na primer živite na Voždovcu, u aplikaciji aktivirajte lokaciju. Aplikacija će reagovati na to da ste na Voždovcu i preporučiće vam šta sve dolazi u obzir za dostava hrane Voždovac.

Izlistaće vam restorane koji su blizu vašoj lokaciji i tako ćete za najkraće moguće vreme na svom pragu ugledati dostavljača sa hranom. Ukoliko , pak, ono što je ponuđeno za dostava hrane Voždovac, ne odgovara vašim željama i apetitima, ignorišite predloge i jednostavno u pretraživač ukucajte ključnu reč onoga što vam se jede. Na primer burger, pica…

U tom slučaju u padajućem meniju kao predlog izaći će vam neki od najpopularnijih restorana, a vaše je samo da klikom izabrete šta vam se jede. Dosta hrane Voždovaca ne mora uvek da znači da je hrana koju želite da jedete sa Voždovca. Naprotiv, dostavljači su se toliko usavršili, da za svega nekoliko desetina minuta iz bilo kog dela grada mogu da se stvore na vašim vratima sa željenom porudžbinom. Osim ako ste lokal patriota, onda bi dostava hrane Voždovac trebalo da budu vaše ključne reči za pretragu u aplikaciji.

Telefonski poziv umesto aplikacije

Ukoliko spadate u one koji ne rukuju baš najbolje pametnim telefonima, aplikacijama, ne brinite. Većina restorana i brzih hrana na svojim sajtovima ima istaknute telefone, tako da porudžbinu možete napraviti i pozivom na broj. Važno je samo da podvučete da li je u pitanju dostava hrane Voždovac, ili je neki drugi deo grada.

Navedite tačnu adresu i u napomeni kažite šta ne biste voleli, a šta biste sa druge strane želeli. Oni će vam proceniti vreme koje je potrebno da njihov dostavljač ili dostavljač kojeg angažuju stigne. Vaše je samo da ga sačekate na dogovorenoj adresi u dogovoreno vreme. Bez obzira da li je dostava hrane Voždovac ili Dorćol ili bilo koji drugi deo grada-uživajte!