DOVELA SE U RED: Manekenka zamenila drogu i alkohol zdravim životom i evo kako danas izgleda (FOTO)

Jedna od najpoznatijih i najboljih manekenki Kejt Mos leto provodi sa prijateljima u Italiji, a za uživanje na suncu odabrala je dvodelni crni kupaći koji je istakao njenu figuru i pokazao da Kejt i dalje odlično izgleda.

printscreen

Ova 45-godišnja manekenka leto provodi na luksuznoj jahti ploveći italijanskom obalom, a društvo joj pravi najbolja prijateljica, 54-godišnja glumica Sadi Frost.

Kejt i Sadi su bliske prijateljice godinama, a bile su poznate kao članice “Primrosea Hilla”, društva koje je okupljalo zvezde poznate po vođenju raskalašnog života, ispijanju velikih količina alkohola i korišćenju različitih droga. Danas žive mirnijim životom, a provod su zamenile mirnim i idiličnim odmorima.

Kejt je ranije izjavila kako je upravo Sadi uticala da se smiri i promeni svoj život.

Kejt je postala nova žena i bolja verzija sebe. Koncentrisana je, profesionalna je i blista. Svi su oduševljeni koliko se dobro oseća nakon što nije konzumirala alkohol godinu dana – izjavio je izvor blizak manekenki za “San” (The Sun).

Kejt danas, nakon burnog perioda života, vrlo vodi računa o svom životu, ali i telu, kojem posvećuje mnogo pažnje.

Naučila sam da malo više brinem o sebi. Svaki dan vežbam jogu, ne izlazim često i brinem o svojoj koži, što mi pre nije bila navika – izjavila je Kejt.