DOŽIVELA JE MOŽDANI UDAR, SUPRUG JE OSTAVIO SA DECOM, a onda se ON pojavio i sve promenio

riona
facebook/riona.kellyhawes

Riona Keli je doživela moždani udar 2015. godine. Ostala je nepokretna, a njen suprug je posle 14 godina braka ostavio- nije mogao da podnese novonastalu situaciju.

–To je bio period kad mi je moj suprug bio potreban, ali on nije bio tu za mene. Ostavio me je dok sam ležala u bolnici. Moja prijateljica Sara i moja deca su me podržavali u toku oporavka– ispričala je Riona.

Još jedna osoba je bila veoma važna Rioni ovom periodu, a to je bio njen fizioterapeut i trener. Kit Mejson je radio sa Keli kako bi se njeno stanje popravilo i kako bi ojačala. Pronašla ga je na Facebook-u uz pomoć prijatelja koji su ga preporučili.

–Posle par treninga Kit i ja smo ostali u kontatku. Svakodnevno mi je slao poruke i proveravao kako sam i da li se osećam bolje. Naš odnos se je počeo da se razvija i da raste. Zajedno smo jedanaest meseci i moja deca ga obožavaju. Iskreno, imam utisak da sad živim život koji zaslužujem. Imala sam problem da kažem da mi je potrebna pomoć, a sad je prihvatam jer mi je zaista neophodna. Ne možemo sve da uradimo sami. Važno je samo da prihvatimo prave ljude i da naučimo da cenimo ono što imamo– zaključuje Riona.