Doživela neprijatnost u teretani: Influenserka krišom snimila jezive pretnje nasilnika (VIDEO)

Devojka je objavila snimak iz teretane koji prikazuje kako je izgledao problem sa muškarcem.

teretana
pixabay.com

Čini se da se sve više stavlja akcenat na dešavanja u teretanama, a sve zahvaljujući TikTok-u na kom devojke masovno otkrivaju sa kakvim neprijatnim situacijama i ljudima se susreću.

Jedna od njih je Emili Teleska, koja je objavila snimak u kom dobija pretnje od muškarca. Kako je naglasila u samom opisu, ovo joj je bila najneprijatnija konverzacija koju je ikada vodila.

Snimak počinje tako što Emili postavlja telefon iza sprave na kojoj planira da odradi vežbu, dok se istovremeno izvinjava muškarcima koji treniraju pored nje.

– Ako vam smetam, samo recite i pomeriću se – rekla je.

Kada je dobila pitanje od muškarca zašto snima trening, Emili je odgovorila da to radi u svrhu postavljanja na Instagram i TikTok, a potom je dodala da je muškarac samo prevrnuo očima i otišao. Drugi muškarac je prišao devojci i upozorio je, rekavši:

“Rekao je da će te udariti bučicom”.

@emilyesthetic Probably the most awkward conversation I’ve ever had. 😩 #ScreamItOut #TurboTaxAndRelax #gymtok ♬ original sound – Emily Telesca

Ovaj video je ubrzo prikupio brojne preglede i komentare.

“Upravo zbog ovakvih situacija se užasavam teretana”, “Zato me čini nervoznom da snimam kako izvodim vežbe”, “Oduvek sam mrzela da idem u teretanu samo zbog muškaraca. Pronašla sam fitnes studio samo za žene i rešila taj problem”, glasili su samo neki od komentara.

Prema rezultatima ankete koju je sprovela teretana u kojoj Emili trenira, dve od pet žena izbegavaju vežbanje u teretani jer ih “muškarci čine nervoznim”. Njih 45 odsto priznaje da u teretanu idu s prijateljima ili partnerom zbog istog razloga.

Anketa je otkrila da se 6 od 10 žena osetilo napadnuto od muškarca u teretani. Napadna ponašanja uključuju neželjeno flertovanje, nuđenje pomoći ili saveta i odbijanje reči “ne” kao odgovora.