Dragan Nikolić poverio je SEKI SABLIĆ da je “smuvao Milenu”… Njena REAKCIJA U SAMO ČETIRI REČI bila je predivna i presmešna

Seka Sablić
Beta/Printscreen/Kolaž

"Ja sam bila Draganov prijatelj, bili smo kao brat i sestra, bili smo klasići, a Milena je rano počela"

 

Foto: Beta/Milan Obradović

U Kulturnom centru Beograda sinoć je otvorena izložba fotografija i predstavljanje monografije o filmskom opusu Milene Dravić, dobitnice nagrade Dobričin prsten za životno delo (Više o tom događaju možete saznati KLIKOM OVDE!)

Događaju je prirustvovala i dugogodišnja Milenina i Draganova prijateljica, glumica Jelisaveta Seka Sabljić koja je i govorila o svojim prijateljima, a jedna anegdota iz njihovog života naročito je nasmejala prisutne.

– Ja sam bila Draganov prijatelj, bili smo kao brat i sestra, bili smo klasići, a Milena je rano počela. Mi smo strepili gde ćemo i šta ćemo, a Dragan je počeo da snima filomove… Kada mi je kazao da se smuvao sa Mileonom, ja sam rekla – nemoj da me lažeš! Milena je već tada bila zvezda za mene. Tako je i ostalo – ispričala je Seka Sablić, propraćena velikim aplauzom i smehom.

 

Podsetimo, suprug Milene Dravić, glumac Dragan Nikolić preminuo je 2016. godine. Nakon njegove smrti Milena je njegov omiljeni čamac poklonila Radetu Šerbedžiji, a šta je on uradio sa njim možete saznati KLIKOM OVDE!