DRAMA ispred kuće slavnog pevača: Nakon višesatne opsade policija UHAPSILA KRISA BRAUNA

Kris Broun
Screenshot

Kuću muzičke zvezde Krisa Brauna opkolila je policija, posle dojave jedne žene da joj pevač preti pištoljem. Posle višesatne opsade izašao je i uhapšen je.

 

Prema informacijama američkih tabloidnih portala, policija je u rancu, koji je Braun prethodno izbacio kroz prozor, pronašla narkotike i oružje.

Kako je saopšteno, Braun je uhapšen zbog “napada vatrenim oružjem”, a žena koja je zvala policiju je Bejli Kuran, mis Kalifornije, koja se “ranije bez problema družila sa Braunom”.

Osim Brauna, iz kuće je policija izvela još nekoliko osoba, koje su ispitane i puštene.

Opsada je trajala više sati, a Braun se, po pojavljivanju policije, oglasio putem Instagrama, gde je poručio da neće da dozvoli policiji da uđe u njegovu kuću sve dok ne bude video nalog za to, što se kasnije i dogodilo.

– Spavao sam se i probudili su me ovi je*eni helikopteri, policija na kapiji… Šta više hoćete od mene? Ja brinem o svojoj ćerki, radim svoj posao… Umoran sam od ovih s*anja… Šta će biti sledeće? Istovremeno, kada ja pozovem policiju zbog obožavatelja koji me dave, policija se pojavi tek sutra, a kada neko mene prijavi odmah se svi pojave – rekao je Braun.

Nakon što se na licu mesta pojavio Braunov advokat, policija je predala nalog i krenula u potragu za pištoljem, koji je Braun navodno uperio u žensku osobu. Ona je policiju zvala dan ranije i rekla da je pobegla iz Braunove kuće, pošto je, posle svađe, on potegao pištolj.