DRASTIČNA PROMENA: Zbog nove frizure retko ko može da pozna čuvenu glumicu (FOTO)

Jedan od zaštitnih znakova Mišel Fajfer sigurno je plava kosa koju je kroz decenije glumačke karijere diskretno menjala, samo bi je ponekad prošarala svetlosmeđim pramenovima.

Upravo zato, njeni fanovi ostali su iznenađeni kada je na svom profilu glumica objavila fotografiju sa sasvim drugačijim imidžem. Vatrenocrvena boja kose i popularne “zavesa šiške” uz jarkocrveni ruž stvarno je prizor kakvom se ne bi nadali od Mišel. Ali, 62- godišnja glumica je, kako ne bi bilo zabune, ipak objasnila o čemu se radi.

”Postajem Fransis Prajs. Šminku mi je radila Vali O’Rajli, a frizuru Kerol Heming”, navela je glumica ispod objavljenje fotografije.

Zapravo se radi o novom filmu, komediji “French Exit” u režiji Azazela Jakobsa, a koja je snimljena prema istoimenom romanu Patrika deVita, koji je takođe napisao i scenario. Mišel Fajfer ćemo gledati u ulozi pripadnice visokog njujorškog društva sa Menhetna koja je odlučila da se preseli sa sinom u Pariz. Premijera filma je trebalo da se dogodi u oktobru ove godine, ali je zbog pandemije zakazana za februar 2021. godine.