DREVNO KINESKO VEROVANJE: Procenite kakav je u krevetu na osnovu OVE stvari

Narodna verovanja odavno su predmet rasprave, a sumnja u njih je ponekad opravdana.

Pixabay

Dok pojedinci ne dovode u pitanje njihovu istinitost, drugi su uvereni kako su sve to samo “bapske priče” koje ne treba shvatati previše ozbiljno. Kinezi još od davnina veruju kako prsti na nogama otkrivaju karakter čoveka, od toga je li rođeni autoritet, ali i snalazi li se dobro u krevetu.

Palac

Ako je duži od ostalih prstiju krasi vas pamet i kreativnost i odlično se nosite s problemima. Zato vam s ovim ljudima nikada neće biti dosadno, naročito ne kada se igrate u krevetu.

Drugi prst

Dužina ovog prsta navodno otkriva jeste li rođeni vođa, piše Men’s Health. Ako je on duži od ostalih prstiju, verovatno ste dinamična osoba koja voli da dominira. Zanimljivo je kako su Kinezi u prošlosti verovali da žene kojima je kažiprst duži od ostalih prstiju vole da dominiraju u vezi pa zato nisu bile poželjne za udaju.

Srednji prst

Za Kineze ovo je vrlo važan prst jer otkriva duševno stanje, ali i životnu energiju čoveka. Veruju da što je taj prst duži, veće su šanse za uspeh u karijeri, prenosi index.hr. Nasuprot tome, ako imate kratak srednji prst, verovatno su vam porodica i prijatelji na prvom mestu.

Četvrti prst

Ako je dugačak i ravan, radi se o brižnoj i osetljivoj osobi kojoj je porodica na prvom mestu i koja je uvek spremna da pomogne. Ako je ovaj prst kratak, on karakteriše osobu snažnog karaktera i jakog individualca koji sve u životu nastoji da postigne isključivo sopstvenim snagama.

Mali prst

Ako je vaš mali prst netipično kratak, na prvi pogled je jasno da ste zabavljač koji je sklon vragolijama. Vrlo ste inteligentni, ali i teško ostajete motivisani i lako gubite zanimanje za stvari i osobe. Takođe, osoba koja može da pomera mali prst bez pomeranja drugih prstiju je sklona avanturama, ali i navodno vrlo sposobna u krevetu. Upravo muškarci koji to mogu su najpoželjniji za kratke veze, jer su strastveni i odlični ljubavnici. Ali, iste ne bismo mogli da preporučimo za veze na duge staze.