DROGIRA PSA KAD JE NEMIRAN: Skandalozna izjava blogerke podigla javnost na noge

Blogerka i influenserka Zorana Jovanović Zorannah šokirala je javnost kada je u najnovijem videu na Jutjubu izjavila da svom psu, pomerancu Aspenu, daje tablete za smirenje kada previše laje, a sada su ovaj njen potez prokomentarisale pojedine poznate ličnosti.

printscreen

Ušla sam u neki pet šop i našla sam ovo – “just relax”. Biljne tablete… Mislim, nisu to tablete za smirenje, ali kao da se pas malo umiri. Sinoć mi je bio veterinar i pitala sam koliko da mu dajem, jer piše da ide pola tablete na psa koji ima ispod 12 kilograma. A Aspen, mučenik, nema ni kilogram. Tako da mi je veterinar rekao da mu dam bukvalno malo, kad stvarno poludi – rekla je Zorannah u videu.

Pevačica Lepa Lukić kaže da ne zna ko je Zorana Jovanović, ali da je zgrožena njenim postupkom.

Ne znam ko je ta osoba, ali normalna definitivno nije! Ja moju mačku obožavam i brinem o njoj, čak sam je u testament stavila – rekla je Lepa Lukić za “Kurir” i nastavila:

Treba oduzeti životinje pojedincima, svakakvih ludaka ima. Što ima kuče ako joj smeta?!

Glumica Eva Ras kaže da ona voli pse koji laju, a zatim je dodala da misli da Zorannah preteruje kako bi bila zanimljivija pratiocima.

Ja sam seljanka i volim velike pse i kad laju. Ne znam kakav je to pas, ali kad sretnem male pse uvek se pitam da li su na baterije. Verujem da ona to više priča da bi bila zanimljiva javnosti – rekla je glumica.

Glumac Dušan Kaličanin bio je nešto oštriji od svoje starije koleginice Eve, te je Zorani poručio da bi “ona mogla da popije nešto za smirenje”.

Životinje nisu asesoar. Životinje nisu moda. Ljubav je reč iza koje mnogi kriju svoju prazninu i slabost. Oni koji nisu svesni svoje gluposti treba da piju nešto za smirenje – rekao je Dušan za gorepomenuti list.