“DRUGA ŽENA”: Melanija se POTPUNO PROMENILA otkako više nije u Beloj kući (FOTO)

Bivša Prva dama SAD-a, Melanija Tramp, nakon izlaska iz Bele kuće nije želela da komunicira sa medijima i vešto je izbegavala mesta na kojima mogu da je fotografišu. Samo najveštiji paparaci uspeli su da "ulove" Melaniju.

printscreen

Melanija Tramp za vreme predsedničkog mandata Donalda Trampa izazivala je veliku pažnju kako u medijima, tako i u javnosti i modnom svetu.

Iako su pojedini kreatori iz političkih razloga i neslaganja sa ideologijom njenog muža odbijali saradnju, bivša Prva dama je pronalazila načine da dođe do unikatnih modnih komada koji kritičari teško da su mogli da nazovu lošim izborima.

Po izlasku iz Bele kuće, Melaniju retko ko je video i pričalo se da se razvodi. Nekoliko puta je fotografisana u Njujorku i svi su primetili da je promenila modni stil.

View this post on Instagram

A post shared by Melania Trump Stylebook (@melaniatrump.style)

Naime, Melanija sada je najviše zainteresovana za poslovna izdanja i sportsku eleganciju. Nije odustala od skupocenih brendova kao što su “Hermes”, “Burberry” i “Christian Louboutin”.

Ostala je dosledna jednostavnim, a opet efektnim kombinacijama, ali promena u odnosu na modu u Beloj kući je velika jer je sad u izdanju ozbiljne poslovne žene.