DUGO ĆE PAMTITI JANUAR: Ove horoskopske znake očekuje VELIKA SREĆA

Vreme je da ostavite prošlost iza sebe i krenete napred!

zena
Pixabay.com

Stigla je Nova godina i ne postoji bolji osećaj od čarobnog osećanja novog početka.

Tokom januara očekuje nas revolucinarna energija i moć promena usled Jupitera i Saturna u znaku Vodolije. Mars – planeta borbi, rata i energije – prelazi u znak Bika 6. januara i donosi nam osećaj komfora, sigurnosti i stailnosti, naročito na polju finansija. Merkur će skliznuti u pobunjenu Vodoliju, što će vas podstaći da stvari posmatrate nekonvencionalno i da se dublje zagledate u vlastitu budućnost.

Nakon toga, Venera – planeta ljubavi, lepote i obilja – prelazi u znak Jarca i baca svetlost na temelje finansijskih ulaganja. Veliki učitelj Uran koji predstavlja lekcije, pobunu i neočekivane promene postaće direktan od 14. januara, odmah nakon mladog meseca u znaku Jarca. Ovo će inspirisati svet na kolektivna otkrića i veliki tehnološki razvoj. Krajem januara očekuje nas jedan od najvećih aspekata – Merkur započinje retrogradni hod u Vodoliji i iznosi na površinu mnoge tajne, dileme i donosi dozu nemira.

Uprkos različlitom i bogatom uticaju planeta u januaru 2021. godine, ova 3 horoksopska znaka imaće veliku sreću u januaru 2021. godine:

Devica – povećano samopouzdanje

Dve najveće i zastrašujuće planete Sunčevog suistema upravo su napustile vašu petu kuću ljubavi, strasti i zadovoljstva. Imaćete osećaj kao da vam je neki teret pao sa leđa. Mars konačno napušta vašu osmu kuću transformacije i intimnosti, pa je idealno vreme za retrospekciju i razmišlja nje o tome šta smo sve u prethodnoj godini dobro uradili za sebe. Sunce i Venera šire ljubav i greju vaše srce. Imaćete hrabrosti da ispunite snove, jer je vaše samopouzdanje tokom januara na zavidnom nivou.

Jarac – slavlje, radost i uspeh

Pred vama je neverovatan mesec, pun ljubavi i blagoslova. Na tome možete zahvaliti magičnom Sunu koje je pozicionirano u vašem horoskopskom znaku. Saturn vam više ne predstavlja prepreku na putu do uspeha, što deluje vrlo oslobađajuće.Sunce i Venera prolaze kroz vaš znak pa imate sjajnu energiju – bićete šarmantni, prijatni i zavodljivi. Nastavite da zračite optimizmom i januar vam može doneti novu ljubav.

Vodolija – dobar osećaj

Drage Vodolije, uskoro slavite rođendan, ali pre nego što se pripremite za novo putovanje oko Sunca, odvojite malo vremena da razmislite o svojim nadanjima, željama i snovima. Nakon 13. godina moćni Jupiter debituje u vašem znaku Zodijaka i vi ste predstavnici novog doba koje stiže u velikom stilu. Proširite svoje lične i profesionalne vidike. Uran će ovog meseca ograničiti vašu potrebu za slobodom, ali će vas motivisati da budete odgovorni i vredno radite na ostvarenju ambicija.