DUGO SU SKRIVALE TAJNU: Otkriveno zbog čega žene najčešće lažu partnere

Australijski portal Mamamiji napravio je anketu u kojoj je pitao žene o čemu i koliko ustvari lažu u vezama. Opisale su sve, od malih do krupnijih laži.

veza
Pixabay.com

Lina je otkrila da joj je dečko kupio skupocen prsten i kako ga je izgubila i onda kupila identičan, ali dosta jeftiniji, koji je nosila i glumila da je pravi.

Čini se da je većina laži povezana sa nakitom te je tako Dženet slagala dečka rekavši mu da joj se sviđaju minđuše koje joj je kupio.

– Istog momenta sam znala da ih nikada neću staviti, ali sam se pretvarala da sam veoma uzbuđena i da su prekrasne – rekla je Dženet.

Jedna od anketiranih žena otkrila je da cenu stvari koje kupi uvek smanji za 20 odsto kako se njen partner ne bi ljutio jer troši previše.

Tridesetdevetogodišnja Kler otkrila je da se pretvarala da je pojela ručak koji joj je partner spakovao za posao, a istina je da joj se ručak pokvario, a ona je pojela sendvič iz prodavnice prekoputa.

Još nekoliko žena se nadovezalo na laži u vezi sa hranom, a jedna od njih kaže kako često slaže partneru da je jela ostatke iz frižidera, a ustvari naruči nešto iz Mekdonaldsa. 

Lola kaže kako se njene laži vrte oko porodice njenog partnera te se prvih osam godina veze trudila svideti njegovoj porodici i prijateljima. Pravila se i da se oni njoj sviđaju. Posle određenog perioda je shvatila da to nema smisla i danas je zadovoljna bez obzira što je smatraju ludom.