Naravno, svi imamo ljubavne probleme i svi o tome pričamo, ali "Uvrnuti šotovi" ih bez blama i stida dele sa ostatkom sveta na jedan veoma duhovit, kreativan i zabavan način.

 

Milena i Marta se bave problematikom muško-ženskih odnosa današnjice. Kroz priču, analizu i šotove pokušavaju da shvate suprotan pol, da reše zajedničke muke svih žena, ali i da se zabave!

Naravno, svi imamo ljubavne probleme i svi o tome pričamo, ali “Uvrnuti šotovi” ih bez blama i stida dele sa ostatkom sveta na jedan veoma duhovit, kreativan i zabavan način.

Svake srede, usred srede, na njihovom Youtube kanalu možete pogledati novi video, sa novom zanimljivom temom.

Tako su nam, do sada, ove najbolje drugarice otkrile zašto su muškarci komplikovani, koja su to pitanja na koje žene mrze da daju odgovore, zašto se žene često ljute, na šta “padaju”, ali i koje su to najčešće muške laži…

A, ko su u stvari Milena i Marta?

 

Osim što su nenormalno simpatične, harizmatične, blesave i lepe, one su najbolje drugarice već “800 godina” i došle su na ideju da naprave “nešto što do sada svet nije video”, a to je još jedan Youtube kanal. smile 

Šalu na stranu, ono što one zaista žele jeste da “strašne” situacije koje su doživele u ljubavnim vezama podele sa ostatkom sveta i pomognu svim devojkama da shvate da ono što na prvi pogled deluje strašno, zapravo i nije – ako znate o čemu je reč i ako realno sagledate situaciju.

Milena i Marta su shvatile da se svim devojkama dešavaju slične stvari, ako ne i iste. I upravo zbog toga one ne žele da ćute, već pričaju! I verujte nam, mnogo pričaju. A, zanimljivo je to što uopšte nisu dosadne. Naprotiv, kada jednom pogledate njihov video – nestrpljivo ćete čekati svaku sredu da vidite šta su vam to novo spremili “Uvrnuti šotovi”.

U nastavku možete pogledati neke od najzanimljivijih tema:loading...