Dva modna komada koja SVAKA BEOGRAĐANKA MORA DA IMA ove jeseni ako želi da bude U TRENDU

Za razliku od većine drugih komada garderobe, jakne su ipak ozbiljnija investicija, posebno ako želite da kupite kvalitetne stvari, koje će vam trajati i koje ćete nositi nekoliko godina.

Pixabay.com

Sigurno nemate nameru da novu žensku kožnu jaknu kupujete na svakih mesec dana, pa čak ni svake sezone. Zato treba pametno investirati i kupiti kvalitetnu jaknu koja će vas bez problema služiti nekoliko sezona i tokom tog perioda izgledati dobro.

Naš predlog, koji prati i modne trendove su kožne jakne i montoni. Uz ova dva modna komada bićete mirni i tokom jeseni i tokom zime, a uz to ćete izgledati i osećati se odlično.

ŽENSKE KOŽNE JAKNE SA KRZNOM KOJE SE SKIDA – ZA KEŽUAL VARIJANTE

Žensku kožnu jaknu možete da nosite u bilo koje vreme, u bilo koje doba godine. Možete je nositi tokom leta, kada su prohladne večeri. Njihovo vreme su proleće i jesen, ali i tokom zime mogu biti odličan dodatak vašoj odevnoj kombinaciji.

Ženske kožne jakne se mogu nositi svakog dana, a pogodne su i za posao ili sastanke. Izlazak sa prijateljima, šetnja, večernji izlazak, šetnja sa kućnim ljubimcem ili kratki odlazak do prodavnice – u svim ovim situacijama možete nositi svoju kožnu jaknu. To je najveća prednost ovih jakni.

Kežual varijante su ipak nešto u šta se kožne jakne najbolje uklapaju. U tome i jeste čar, što istu kožnu jaknu možete da nosite i do prodavnice, a da ispod imate pidžamu, a takođe možete isto to veče da je obučete i na elegantnu haljinu, i onda će vaša kožna jakna da izgleda sasvim drugačije i može čak da izgleda i veoma elegantno.

MONTONI – ZA ELEGANTNE VARIJANTE

U situacijama u kojima ipak nije zgodno nositi kožnu jaknu, kada je previše hladno ili ste u elegantnoj haljini, pravi izbor su montoni.

Montoni jesu predviđeni za elegantnije varijante, ali i za hladnije dane. Dakle, stigne jaka zima, a vi imate svečane prilike i treba da se obučete svečano i elegantno, onda kožne jakne ne dolaze u obzir. Zbog toga treba u svom garderoberu da imate i montone, koji će vam savršeno odgovarati u takvim prilikama.

Cena montona i ženskih kožnih jakni je nekada i približna, zavisi gde gledate i šta gledata, odnosno šta vas tačno zanima. U zavisnosti od toga šta se vama više dopada, kakav je vaš stil, da li u vašem garderoberu dominira elegantna ili kežual garderoba, da li često morate biti formalno odeveni ili ste često u situacijama u kojima morate biti maksimalno elegantni, odlučite se za kožnu jaknu ili monton.

Naravno, ukoliko ste u mogućnosti, najbolje je izdvojiti novac i za jedan i za drugi komad i sigurni smo da ćete biti mirni i zadovoljni u svim prilikama i svim vremenskim uslovima.