Dve decenije nakon SEKS AFERE sa Klintonom, evo ŠTA RADI I KAKO DANAS IZGLEDA MONIKA LEVINSKI (FOTO)

Nije bilo osobe na svetu koja nije znala njeno ime, ali evo gde je i šta sada radi Monika Levinski, bivša ljubavnica Bila Klintona.

Bil Klinton
Printscreen/Youtube.com

Nekadašnja pripravnica u Beloj Kući Monika Levinski sišla je sa bine na samom početku intervjua tokom konferencije u Izraelu, kada joj je postavljeno pitanje o bivšem predsedniku SAD Bilu Klintonu s kojim je imala aferu.

Levinski je trebalo da bude intervjuisana sinoć nakon što je govorila o internetu na konferenciji koju je organizovala izraelska televizijska novinska kompanija.

Beta

Njoj je postavljeno pitanje da li još uvek čeka “lično izvinjenje” Klintona, preneli su izraelski mediji.

– Nedavno u intervjuu za NBC bivši predsednik Bil Klinton je bio prilično gnevan kada je upitan da li vam se ikada izvinio lično? Da li još uvek očekujete izvinjenje, lično izvinjenje – upitala je Jonit Levi Moniku Levinski.

– Žao mi je, neću moći to da uradim – rekla je Levinski (44) pre nego što je brzo sišla s bine.

Ona je pre nešto više od dve decenije bila pripravnica u Beloj kući, a postala je poznata posle afere s Klintonom.

Posle prekida intervjua napisala je na Tviteru da je bilo jasnih parametara o čemu će se diskutovati a o čemu ne.

– Isto to pitanje koje mi je prvo postavljeno, voditeljka mi je postavila kada smo se sreli dan ranije. Ja sam joj rekla da to prelazi granice. Kada me je pitala na bini, sa flagrantnim nepoštovanjem našeg dogovora postalo mi je jasno da sam bila zavedena – napisala je Levinski, koja je postala aktivistkinja protiv zlostavljanja.

Klinton je u intervjuu u junu rekao da nikada nije razgovarao s Monikom Levinski ali da je rekao “javno, ne samo jednom” da mu je žao.