Dve nedelje pre koncerta u Beogradu TOM ODEL objavio NOVI SPOT i fanovi su već ODUŠEVLJENI (VIDEO)

Manje od dve nedelje ostalo je do prvog koncerta Toma Odella u Beogradu, a ova mlada britanska zvezda obradovala nas je novim video spotom za pesmu “Go Tell Her Now”.

Promo

Album „Jubille Road“ objavljen u oktobru prošle godine, treće je studijsko izdanje Toma Odela, nakon izuzetno uspešnih „Long Way Down“ (2013) i „Wrong Crowd“ (2016) koji su ga vinuli u zvezde i osigurali mu zavidno mesto na svetskoj muzičkoj sceni.

Iako je naslov albuma fikcija, ovo je do sada najiskreniji i najličniji album Toma Odela, na kojem prepliće maštu i stvarne životne priče o vremenu koji je Odel proveo u East Endu sa tadašnjom devojkom.

Namerno odabravši da ne kaže pravo ime ulice, da bi sačuvao privatnost nekadašnjih komšija, Tom je otvorio srce i dušu u stihovima koje oslikavaju trenutke radosti, ali i prave životne drame tog kraja Londona.

“Ovaj album sam napisao u ulici sa terasastim, rustičnim kućama u istočnom Londonu. Stihovi su inspirani životima prijatelja koje sam stekao živeći tamo“ rekao je Tom o ovom izdanju i dodao da se nada da će i slušaoci u njemu uživati koliko i on kada ga je komponovao.

Ovo je, vrlo verovatno, album koji će definisati njegovu muzičku karijeru, jer je ovaj multitalentovani umetnik preuzeo čitavu kontrolu u svoje ruke – ne samo da je komponovao, napisao i na klaviru tako vibrantno izveo svojih deset novih pesama, već ih je i sam isproducirao.

Promociju ovog albuma započeo je singlom „If You Wanna Love Somebody“ , zatim je objavljen video za naslovnu pesmu sa albuma, a na odlične reakcije naišli su i singlovi “Half As Good As You” koji je Tom snimio sa Alice Merton kao i „You’re Gonna Break My Heart Tonight“.

U jeku turneje koja je za Toma započela vrlo uspešno, a samo dve nedelje pre njegovog dolaska u Beograd, obradovao nas je još jednim video ostvarenjem. U pitanju je spot za pesmu „Go Tell Her Now“.

„Bend i ja smo uživali snimajući ovaj video, nadam se da će vam nabaciti osmeh na lice!“ napisao je Tom na društvenim mrežama i pozvao fanove da pogledaju novi spot!

„Jubilee Road“ turneja Toma Odela 12. februara dovodi i u Halu sportova „Ranko Žeravica“. U Beograd kao svog specijalnog gosta dovodi još jednog Britanca, sjajnog Toma Speita (Speight), koji će ovom prilikom promovisati svoje novo izdanje „Collide“.