Neki odgovori su bili predvidljivi, dok su drugi bili potpuno neobični.

“Ne volim žene koje se pretvaraju da vole seks” rekao je jedan od ispitanika. On je kazao kako mu se to često događa, te kako njegove partnerke u početku kažu da “obožavaju” seks, ali se šest meseci kasnije situacija menja, ali on tada ima osećaj da je u krevetu sa drugom ženom.

“Ne volim previše teatralnosti u seksu”, naveo je drugi ispitanik koji je naglasio kako je bio sa devojkom koja je prebrzo počela stenjati. Nije mogao da veruje u njenu glumu jer, kako kaže, nijedan muškarac ne voli kada žene preteruju.

“Ne volim kada žene ne vole da ekperimentišu”, naveo je muškarac koji svoju partnerku nije mogao nagovoriti da sa njim proba nove stvari. Dodao je da on voli istraživati i da bi mu smetalo da partnerka koja ne deli njegovo mišljenje.

“Žene koje nemaju samopouzdanja mi nisu drage”, kaže muškarac koji čvrsto veruje da je poverenje najvažnija stvar između njega i njegove partnerke, te da bi ona trebala da se opusti i veruje mu u postelji.

“Ako se ne zna ljubiti, verovatno mi se neće svideti”, kažu muškarci koji ne vole kada njihova lepša polovina ne zna da ih ljubi.

“Neugodan miris nam smeta!”, pogotovo ako su žene već unaprijed svjesne da će se nešto desiti u spavaćoj sobi. Muškarci kažu kako im ne škodi srediti se pred odlazak u krevet.

“Ne volimo žene koje previše zapovedaju”, naveo je jedan od muškaraca dodavši da ne može da odluči šta mu je gore, žene koje ne daju nikakvu povratnu reakciju ili žene koje previše pričaju i traže.

Na kraju, zaključili su i da im smeta kada žene pričaju o svojim drugim partnerima, kada se ne odvajaju od telefona, kada im tepaju i kada ostavljaju ljubimca u sobi za vreme seksa. Nisu im drage ni situacije kada žene “malo više popiju” ili kada lažiraju orgazam.loading...