DŽABA I LEPOTA I ŠARM! Muškarci nikako ne vole OVAKVE DEVOJKE čak i kad su NAJSEKSI CICE

par
Pixabay.com

Koliko god da ste lepe i slatke, ove osobine će odbiti baš svakog momka!

 

Naravno, ukusi su različiti i o njima se (navodno) ne raspravlja. Ali, postoje neke ženske osobine koje većina muškaraca ne podnosi i od kojih beže kao sumanuti. Otkrivamo vam 3 najčešće!

Devojke koje stalno prigovaraju i ni sa čim nisu zadovoljne

Takve žene nikad nisu zadovoljne, u svemu traže negativnosti i ništa im nije dovoljno dobro. Šta god da njihov partner napravi, to naravno nije dobro. Prigovara mu apsolutno za sve: od toga kako se obukao, kakvu frizuru ima, kakav joj je poklon kupio, kako mu izgleda soba pa do toga šta priča, kako se ponaša u društvu, a – čak i ako je doživela snažan orgazam, ni to baš nije sasvim dobro. Svojim prigovaranjem ruši samopouzdanje muškarca i samo je pitanje vremena kada će mu prekipeti i kada će pobeći glavom bez obzira. Ruku na srce: Da li bi ste vi voleli da imate dečka koji vam stalno prigovara?

OD OVOGA ZAVISI DOSTIZANJE VRHUNCA: Evo šta muškarci uvek primete na vama tokom seksa

Devojke koje veruju u princa na belom konju

Momci ne vole naivno romantične devojke koje budne sanjaju o savršenom životu, kućici u cveću i princu “Savršenom”. Maštanje inače nije loše, ali isključivo u razumnim, realnim okvirima. Međutim, ako žena od prvog dana planira zajedničku budućnost do najmanje sitnice (da, čak je odabrala ime za psa kojeg će imati), to najčešće zamara njenog partnera koji onda počne planirati savršen beg. Većina frajera voli spontanost, devojke koje su realne i s obe noge čvrsto na zemlji, devojke koje mogu razdvojiti stvarnost od mašte, devojke koje ne planiraju da žive u bajci…

Ljubomorne i posesivne devojke

Svaki muškarac želi malo slobodnog vreme za sebe – kao i mi! Želi izaći s prijateljima na muško druženje. Jako mu je važno da mu partnerka veruje i da ga ne zivka svakih pet minuta ili rafalno šalje SMS-ove. S druge strane, momci vole kad im devojke daju do znanja da im nedostaju. Vole i kada se devojka brine, pa čak i kad je ponekad malo ljubomorna – to podiže njihov muški ego i to nije loše ako nije preterano.

Naime, retko koji muškarac će ostati u vezi sa ženom koja je bolesno ljubomorna, koja prati svaki njegov korak i stalno mu visi za vratom. Ako je ludo zaljubljen, možda će neko vreme čak i tolerisati takvo posesivno ponašanje, ali ako to potraje, gotovo je sigurno da će potražiti izlaz iz veze.