Jedan je ANDROGEN, drugi voli STREJT MUŠKARCE, zajedno su jedan od NAJMOĆNIJIH PAROVA na svetu (VIDEO)

dzefri
printscreen

Po mnogo čemu kontroverzan, Džefri Star ostaje takav i na ljubavnom planu. Upoznajte njegovog partnera s kojim je u vezi već godinama!

 

Izgled i život Džefri Stara svakako već duži vremenski period privlače pažnju javnosti.

Naslovi članaka koji ga pominju najčešće govore o skandalima koji ga prate u stopu, rasizmu, bizarnosti i raskalašnom životu.

 

Električno roza kosa, dugi nokti sa cirkonima, celo telo u tetovažama i provokativan i vulgaran način izražavanja, ubrzo su postali njegov zaštitni znak. Kao takav privukao je mnogo mržnje, ali i dosta fanova širom sveta.

Svoju karijeru je započeo na društvenoj mreži Myspace, gde se prvenstveno bavio muzikom, što je potrajalo skoro 9 godina.

Nakon toga, svoju životnu ušteđevinu uložio je u ono što je sada kozmetička imperija, pod nazivom “Jeffree Star Cosmetics”. Ruževi i hajlajteri koje proizvodi, jedni su od najprodavanijih na svetu.

Na Instagramu i Jutjubu ga prati ogroman broj ljudi i smatra se vrlo uticajnim u svetu šminke.

Privatno, Džefri Star danas živi tih i povučen život u svojoj višemilionskoj vili u Kalabasasu u Kaliforniji, sa svojim dečkom i četiri psa koje nazivaju svojim bebama.

On i njegov partner Nejtan, upoznali su se preko Instagramu i sada su u dugogodišnoj vezi.

Ono što je interesantno je da vrlo oštro osuđuju bilo kakvo etiketiranje njihove veze i njih samih. Mnogi ih smatraju za homoseksualce, Džefrija za tranvestita, a Nejtana za geja koji je pritom i sponzoruša.

Ipak, nemoguće je tačno reći, s obzirom da se Džefri Star izjašnjava kao androgeno biće koje je seksualno orijentisano prema muškarcima koji su strejt.

Nejtan pre Džefa, nikada nije imao vezu sa muškarcem i takođe se izjašnjava kao strejt.

Njih dvojica putuju svetom i postavljaju snimke koje svedoče o njihovom životu na Jutjub. Pogledajte kako zajedno testiraju maskaru: