Džej Kej letuje u Budvi uz vino i kavijar

Frontmen kultnog benda “Jamiroquai” stigao na crnogorsko primorje

 

Muzička super zvezda, legendarni frontmen i zaštitni simbol kultnog benda “Jamiroqua”i, Džejson Luis Čitam poznatiji kao Džej Kej, stigao je na sedmodnevno letovanje u Crnu Goru.

U pauzi rada na osmom studijskom albumu, čije se objavljivanje očekuje ove godine, Džej Kej, poučen pozitivnim iskustvima sa spektakularnog prošlogodišnjeg koncerta pred 22.000 fanova na Sea Dance festivalu, i sjajnom prijemu publike tokom specijalnog nastupa na humanitarnoj VIP zabavi održanoj u Dukley Gardens, odlučio je da se vrati u Crnu Goru i provede sedmodnevni odmor u ovom luksuznom kompleksu u Budvi. Džej Kej se prošle godine našao u ulozi domaćina i pravog šoumena veoma uspešne druge večeri humanitarnog segmenta Sea Dance festivala „Be Human“ u „Dukley Gardens“, tokom koje je prikupljeno preko 100.000 evra pomoći ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, BiH i Hrvatskoj. 

 

Popularni pevač sleteo je u pratnji dve osobe i vidno raspoložen, sa prepoznatljivim šeširom na glavi, strpljivo se slikao sa fanovima koji su ga odmah prepoznali. Smešten je u jednoj od vila u luksuznom pentahaus apartmanu, sa dve prostrane terase i panoramskim pogledom na more i Stari grad  Budvu. Domaćini su se postarali da poznata zvezda ima pri ruci sve ono što voli. Pored vrhunskog belog vina i energetskih pića, Džej Keja je sačekao i njegov omiljeni Beluga kavijar.  Pevač je izrazio i želju da ponovo proba specijalitete iz domaće kuhinje, koji su mu se svideli tokom prošlogodišnje posete i nastupa na Sea Dance festivalu. Džej Kej će u narednim danima obići neka interesantna mesta na crnogorskoj obali, a na raspolaganju mu je i luksuzna jahta kojom će da krstari crnogorskim primorjem.

Morski deo velike Exit Avanture, Sea Dance, aktuelni Najbolji evropski festival u kategoriji do 40.000 posetilaca po danu, i ove godine biće najveća žurka na Jadranu i trajaće četiri dana i noći, sve do ranog jutra u nedelju 19. jula, a dolazak na Jaz potvrdili su The Prodigy, Rudimental, Roisin Murphy, Sigma, Gramatik, Wilkinson, James Zabiela, Noisia, Flight Facilities, Kim Ann Foxman, Bondax, Dubioza kolektiv, Soul Clap, FKJ, Odesza, Star Slinger PillowTalk,  TCTS i brojni drugi!