DŽEJ LO BEZ DLAKE NA JEZIKU: “Muškarci su mnogo slabiji od žena”

Pevačica Dženifer Lopez dala je intervju za magazin Veniti fer.

dzenifer lopez
Beta

Latino diva ima mnogo iskustva kada su muškarci u pitanju. Iza sebe ima tri braka i nekoliko veza, a za magazin je pričala o današnjim odnosima muškaraca i žena.

Prema njenom mišljenju, muškarci imaju problem sa samopouzdanjem i vrlo ih je lako povrediti.

Za žene danas kažu da su osećajnije i da su slabiji pol, ali iz mog iskustva situacija je obrnuta – kaže 49-godišnja Džej Lo.

View this post on Instagram

Feeling like superwoman after the show tonight! When I started this run I thought omg 15 shows in 27 days that’s a lot… but I made a promise to myself that instead of letting it wear me down I would be even stronger at the end of it…I will work out and be in the best shape of my life… There were moments I was tired and there was travel and I had to fit in my workouts where I could… but here we are with only 3 shows left!! And I am having so many emotions but mostly just feeling strong, happy and grateful!!! #allihavefinal15 #3showstogo #we’renotdoneyet #letsgoooo #makepromisestoyourselfandkeepthem @phvegas

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Mi žene moramo da budemo snažne i da pazimo da muškarcima ne povredimo njihov slabašan ego. Ta linija je jako tanka pogotovu ako je muškarac nesiguran – rekla je ona.

Iako deluje kao samouverena žena, latino pevačica kaže da se nije oduvek tako osećala.

Znam da sam napravila nešto sjajno, a opet sa svih strana čujem kritike tipa “Ona ne zna da peva“, “Samo je lepa“, “Ne zna da glumi“… Dugo me je sve to mučilo, a onda sam shvatila da ću da nastavim da radim ono što radim. Najgore mi je bilo na početku karijere, a danas se više ne vraćam na to – zaključila je Lopezova koja je skoro dve godine u srećnoj vezi sa bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom.