DŽEJ LO OTKRIVA TAJNU SAVRŠENOG IZGLEDA: Zategnite butine i zadnjicu pomoću paklene vežbe (VIDEO)

Dženifer Lopez održava fantastičnu liniju i kondiciju mešavinom najrazličitijih treninga.

printscreen

Ona radi dosta vežbi za snagu i izdržljivost, pri čemu joj u teretani često pravi društvo njen verenik Aleks Rodrigez, takođe vrlo sportski tip (najblaže rečeno).

Takođe, Džej Lo voli HIIT treninge, kao i kik boks, a specijalne targetirane vežbe za nju kreiraju treneri Dejvid Kirš i Trejsi Anderson, piše “Lepa i srećna”.

Kirš je posvećenik fitnesa, a njegove vežbe možete raditi i u svojoj dnevnoj sobi.

Nisu vam potrebni nikakvi specijalni rekviziti, samo mnogo volje i upornosti. A rezultati neće izostati.

Dženifer vežba takozvani “platypus walk” – u prevodu, “kljunarska šetnja” – na srpskom. Imene znači mnogo sve dok se ne prisetite simpatične životinje koja je u vodi tako vešta a na kopnu prilično trapava.

Da objasnimo jednostavno – ovo je zapravo šetnja u položaju čučnja, a krećete se nekoliko koraka napred, pa nekoliko koraka nazad. Ni čučanj nije običan kod Dejvida Kirša.

Potrebno je da se spustite u “plije” čučanj, znači kolena idu u stranu, po uzoru na baletsku pozu plié. Spustite se toliko da vam natkolenice budu paralelne s podom.

Stopala takođe otvorite u stranu, ruke podignite i savijte u laktovima pa prepletite prste iza potiljka. Kretanje izvodite tako što pomerate celo telo ne menjajući visinu – ostajete sve vreme u čučnju.

Možete i da radite uz brojanje Dejvida Kirša, samo pogledajte ovaj inspirativni video sa Dženi.loading...